FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A plecat de la Steaua direct la Dinamo » Motivul e dezvăluit abia acum: "Am vrut să mă răzbun!"

Foto: Alex Nicodim
Foto: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2016 15:25

Daniel Oprița a jucat la Steaua din 2002 până în 2007, după care a semnat cu Dinamo, unde a evoluat în doar 5 meciuri.

Fostul atacant al roș-albaștrilor povestește cum a ajuns să joace pentru Dinamo, părăsind chiar marea rivală. Consideră însă că a făcut o greșeală.

"Așa a fost, am vrut să mă răzbun. Când m-am dus la Dinamo mai aveam șase luni de contract cu Steaua, dar nu mai doream să prelungesc, pentru că eram tentat de o plecare în străinătate.

În acea iarnă s-au mai jucat două etape din retur și la meciul de la Craiova m-am accidentat grav.

În autocar, în drum spre stadion, de la hotel, Stelian Stancu a spus că simte ceva și că nu poate juca iar eu, care nu eram titular, m-am trezit trimis în teren. Și am jucat până în minutul 13 când mi-am rupt piciorul.

M-am operat, după care am plecat la tratament, la Bologna, dar acolo nu m-a mai căutat nimeni de la Steaua. Eram descumpănit, dar m-a sunat Cristi Borcea, care mi-a propus să vin la Dinamo. Nici atunci cei de la Steaua n-au reacționat.

Mi-aduc aminte că Gigi Becali a spus că oricum nu voi mai juca fotbal și că pot să mă duc la Dinamo. În acel moment am zis că mă voi răzbuna, că voi reveni eu pe Ghencea și le voi da gol!

Mi-a părut rău după aceea, după două săptămâni. Nu vreau să-i supăr pe cei de la Dinamo, dar este o diferență mare între Steaua și ei!", a zis Daniel Oprița la Digi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  24 Septembrie 2016, 08:07

”Mi-a părut rău după aceea, după două săptămâni. Nu vreau să-i supăr pe cei de la Dinamo, dar este o diferență mare între Steaua și ei!” Is there anyting else to add? Ask moshu_shukaru, he`ll keep on wrapping his chocolate in tinfoil...

grandetorito
grandetorito  •  23 Septembrie 2016, 18:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sorry, dude. I got carried away... No more English from my side.... till next time :P

grandetorito
grandetorito  •  23 Septembrie 2016, 18:46
Postat de moshu_shukaru pe 23 Septembrie 2016, 18:40

It's not entirely your option. For an accurate prediction you may ask...marmota.

She's been busy packing stupid chocolate, but I'll keep that in mind

Vezi toate comentariile (32)
Comentează