FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A procedat corect Contra? 3 compromisuri făcute de "Guriță" în mandatul de la Dinamo

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 04 septembrie 2017 15:31

Așa cum a obișnuit în ultimii ani, Dinamo a început să conteze pe piața transferurilor mult după încheierea perioadei de pregătire și după startul campionatului. "Câinii" s-au înțeles cu Nica și Bokila, la echipă existând posibilitatea să ajungă și un portughez din liga a treia spaniolă. 

Realitatea contravine însă cu cerințele inițiale ale lui Contra, care a solicitat în mod expres din primăvară ca echipa să fie consolidată în pauza competițională. 

3 momente în care antrenorul dinamovist a făcut compromisuri în mandatul său de șapte luni la Dinamo.

1. Transferurile lui Dinamo

Încă de la momentul când a semnat prelungirea contractului în vară, tehnicianul a specificat clar că vrea ca echipa să fie serios întărită în pauza competițională. Lucru care nu s-a întâmplat însă cu adevărat, ba mai mult, "câinii" pierzând doi jucători de bază, Palici și Dielna.  Într-o intervenție telefonică recentă, "Guriță" a solicitat din nou transferuri, lăsând de înțeles că va pleca dacă doleanța lui nu va fi îndeplinită nici a doua oară de conducere. 

2. Cazul Bokila

Telenovela aducerii lui Bokila la Dinamo s-a sfârșit abia astăzi, jucătorul fiind prezentat oficial de formația din "Ștefan cel Mare". Nu înainte ca jucătorul congolez să facă o escală de două luni la CFR Cluj, unde a avut ghinionul să nu fie în grațiile lui Dan Petrescu. 

Imediat după ce Bokila alesese inițial să meargă în "Gruia", Contra a avut o reacție virulentă la adresa jucătorului: "Pentru mine nu mai există. Nici ca om, nici ca fotbalist", declara Contra în iunie.

La nici trei luni de la declarația respectivă, Bokila s-a înțeles în cele din urmă cu Dinamo, iar Contra pare că a uitat de declarațiile acide oferite atunci. Ba mai mult ,se pare că Bokila e favorit cert la titularizare în detrimentul lui Rivaldinho, jucător care a dus greul până acum la echipă. 

3. Stadionul 

La momentul instalării sale din februarie, Contra menționase că își dorește să dispute meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională. Dorință care i s-a îndeplinit aproape în totalitate în play-off, dar care a fost încălcată în actualul sezon. Dinamo a disputat deja două meciuri pe vechiul stadion din "Ștefan cel Mare", iar următoarele partide de "acasă" au șanse mari să fie programate tot în "Groapă".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
1745flo
1745flo  •  04 Septembrie 2017, 19:19

Da servililor, Contra a procedat foarte bine, băgați-va unghiile-n gât ca nu sta *** ca zugravul ciobanului!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  04 Septembrie 2017, 19:01

CONTRA SI-A ARATAT ADEVARATA VALOARE CAND A RENUNTAT LA NISTOR SI BUSULADZICI .........!!!!!!! DE ASEMENEA CAND A JUCAT LA BILBAO FARA BUSULADZICI SI ANTON .....!!!!!!! POATE E VALOROS PENTRU NATIONALA , DAR IN NICI UN CAZ PENTRU O ECHIPA DE CLUB DE TALIA LUI DINAMO ....!!!!!

1425838917717550
John Milne  •  04 Septembrie 2017, 16:41

Transferuri ??? Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha

Vezi toate comentariile (6)
Comentează