FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A răbufnit! Reghe luat la rost de o legendă a Stelei: "E o echipă fără orientare. Trebuie să te întrebi ce se întâmplă?"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 decembrie 2016 18:48

Gabi Balint n-a mai rezistat și l-a criticat dur pe Laurențiu Reghecampf pentru jocul dezamăgitor pe care-l arată Steaua în ultima vreme.

" Steaua, o echipă fără orientare. Cu o posesie în lateral, fără finalizare. Steaua atacă pozițional, dar rar ajunge la poartă. Steaua nu are identitate. Jocul Stelei este fără orizont. În afară de posesie, nu vezi nimic", și-a început Balint analiza la TV Digi Sport.

"TREBUIE SĂ TE ÎNTREBI CE SE ÎNTÂMPLĂ?"

Balint nu înțelege nici cum jucători precum Boldrin, De Amorim, Golubovici, Tade, Enache sau Jakolis nu fac diferența la Steaua, deși la fostele lor echipe erau vedete.

"Au venit jucători care la echipele lor au demonstrat că au valoare, iar aici nu reușesc să se ridice nici la 50 la sută din ceea ce au demonstrat. Toții jucătorii pe care i-au adus sunt jucători valoroși. În momentul în care tu i-ai adus și vezi că nu dau nici jumătate din randamentul pe care-l aveau la celelalte echipe trebuie să te întrebi de ce, ce se întâmplă?

Nu poți da vina pe accidentări, pentru că fac parte din viața fotbaliștilor, dar dacă sunt prea dese trebuie să te întrebi de ce.

Este problema lor, noi nu ne putem pronunța, nu putem spune că antrenează prost, pentru că nu știm ce se face, noi spunem doar ce vedem la meciuri", a adăugat Balint.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
valentinn10
valentinn10  •  25 Decembrie 2016, 09:07
Postat de catalynn pe 24 Decembrie 2016, 20:43

Are grija ICCJ si de finanțare. Poate nu chiar 37 mil, insa ii vor lua tot ce nu a putut ascunde ciobanul prin înstrăinare mascata pe numele nepoților, verilor etc. :-))) Sau crezi ca scapa?! :-))) FRF, de care LPF aparține, deja s-au pronunțat: "Departamentul juridic a oferit poziţia din acest punct de vedere. Dreptul de participare nu se amestecă cu palmarestul sau cu sigla. Aşa cum avem motivarea deciziei Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, vedem că marca este legată de palmares, dar acest lucru nu afectează participarea nici la nivel naţional, nici european. Palmaresul urmează sigla, înţeleg că aşa stau lucrurile. Nu avem încă un punct definitiv asumat din acest punct de vedere. În momentul de faţă, Clubul Sportiv al Armatei nu are o echipă de fotbal şi nu putem trece punctele la federaţia de handbal". E doar chestiune de timp pana scapam de ciobanul fariseu: tic,tac,tic,tac ... :-))) Forza Lăcă, bafta CSA!!! :-)))

Care forta *** , la ce , forta la ce , la *** , idiotule , unde va e echipa , care jaf de echipa ? , asculta aici , FORTA STEAUA , LUPTA FCSB , HAI STELUTA , CURAJ VITEZISTI 27 , cu ce bani , saracilor?, ***...*** , fomistilor...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10202925648180625
Eugen Qy  •  24 Decembrie 2016, 23:16
Postat de Angheru Sabin pe 24 Decembrie 2016, 22:37

Reghe nu stiu cum ai facut in prima ta domnie, dar acum echipa e varza. Nicio idee de joc, forma fizica ***, tactica ioc, moral la pamant.

Vai de capul lui de antrenor secund ! El, mm, argaseala, se gândesc doar ce hârtii semnează, sau cum, în ce condiții, împinși de behehecaliot, ca să nu cumva să intre la pușcărie, mm știe !!! Nu le mai sta lor capul la fotbal ! Poti sa ai pe Messi, CRonaldo, Lewandowski, Koeman, si nu ai cum câștiga ceva cu un asemenea "antrenor" de toată rușinea ! Si puținul fotbal pe care-l învățase în Germania, l-a uitat. Pai tocmai de aia a fugit și Neubert, scârbit fiind de "antrenorul" principal !

972869776090479
Angheru Sabin  •  24 Decembrie 2016, 22:37

Reghe nu stiu cum ai facut in prima ta domnie, dar acum echipa e varza. Nicio idee de joc, forma fizica ***, tactica ioc, moral la pamant.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează
Close