FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A renunţat la impresar, a semnat cu Dinamo! ;) » Dragoş Firţulescu a trecut testul anti-Steaua şi va juca în "Ştefan cel Mare"

Articol de GSP - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 20:34

Dragoş Firţulescu, 25 de ani, nu mai colaborează cu agentul preferat al lui Reghe, condiţie principală pentru a fi cooptat în lotul roş-albilor


Dinamo nu a terminat încă mercato. Ultimul înregimentat în "haită" este Dragoş Firţulescu, care a fost în probe în Ştefan cel Mare şi a trecut testele, urmînd să semneze în aceste zile un acord pe cel puţin un sezon. Olteanul a fost testat de către Flavius Stoican şi într-un amical, dar şi la antrenamente, iar tehnicianul le-a transmis colaboratorilor săi: "Are calitate, poate să crească mult şi este util". Mijlocaşul central a mai fost aproape de a semna cu Dinamo în urmă cu doi ani, însă atunci afacerea a picat.

În 2012, Firţulescu era impresariat de agentul preferat al lui Reghecampf, care nu avea relaţii cordiale nici cu conducerea de atunci a "cîinilor". La vremea respectivă, părţile nu au ajuns la un consens financiar, jucătorul fiind ca şi astăzi liber de contract, aşa că afacerea nu s-a mai făcut.

Acum, Dragoş s-a reprezentat pe sine la discuţiile cu Dinamo, a acceptat salariul şi bonusurile impuse de şefii bucureştenilor, pregătindu-se să debuteze cît mai curînd în tricoul alb-roşu.

13 meciuri a bifat sezonul trecut Firţulescu pentru ungurii de la Kaposvar, unde a fost antrenat de Selymes

1 gol în 55 de meciuri a reuşit Firţulescu în prima ligă din România pentru U Craiova, FCM Tîrgu Mureş şi U Cluj

2.500 de euro va fi salariul lunar al lui Firţulescu în Ştefan cel Mare

Bălgrădean, în probe la Hazar!
Liber de contract, după ce şi-a încheiat conturile cu Dinamo la începutul săptămînii trecute, Cristi Bălgrădean este foarte aproape să semneze cu Hazar Lankaran, locul 6 în ultima ediţie a primei divizii din Azerbaidjan. Portarul urmează să fie coleg cu Scarlatache şi cu Piţ, dacă îl va impresiona pe Mustafa Denizli la testele pe care le va susţine.

Zi decisivă pentru Abdoullaye
Stoican a mai antamat pentru diseară un meci amical, pentru a le da posibilitatea şi jucătorilor care evoluează mai puţin la prima echipă să fie în mijlocul acţiunii. Partida de verificare este cu divizionara secundă ACS Berceni, prilej pentru atacantul olandez Abdoullaye Sulley să puncteze decisiv dacă vrea să semneze cu Dinamo. Flavius va da un răspuns final în privinţa jucătorului de 22 de ani la finele întîlnirii.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (104)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:06
Postat de shab pe 31 Iulie 2014, 17:55

Oricum, va dau dreptate. Claudiu Niculescu a fost un jucator exponential pt Dinamo. Ca dovada si drept urmare, Dinamo a fost o echipa penibila pe plan european in ultimii 25 de ani. Cu asa 'vedete', nu e de mirare.

da-ti o palma, ai scris prost. si nu e prima data.. da-ti mai multe..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:03
Postat de cosmincr pe 31 Iulie 2014, 21:34

Ha, ha, ha...incepe sa-mi placa! Dinamo a ajuns sa stranga toate ciurucurile, toti refuzatii!! Asta cand era la Craiova nu prindea nici lotul caratorilor de echipament! Il mai bagau si pe el in teren pe la 3-0 sa se distreze putin publicul pe seama lui :)))) Asa ca...sa-l stapaniti sanatosi!!

gogule, dinamo a plecat ca din pusca pentru situatia sa financiara de moment. in sus ! voi ?? tot ca din pusca... dar.. in jos....! ca bolovanii !..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  17 August 2014, 02:02
Postat de craz1est pe 31 Iulie 2014, 22:30

V-ati luat blugi, V-ati luat si geaca, Cin' mai da apa la vaca !? :))

..))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (104)
Comentează