FOTBAL  »  Superliga  »  ÎNCHISOARE

A scris 5 cărţi, dar nu va părăsi închisoarea » Cum au motivat magistraţii rămînerea în arest a lui George Copos

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 martie 2015 00:00 / Actualizat duminica, 29 martie 2015 14:47

George Copos a scris cinci lucrări ştiinţifice în penitenciar, dar nu a dovedit că s-a străduit să se îndrepte şi nici nu a demonstrat că a făcut eforturi reale pentru reintegrarea socială, arată instanţa Judecătoriei Sectorului 5 în motivarea deciziei de respingere a cererii de eliberare condiţionată.
Judecătoria Sectorului 5 a respins, în 25 februarie, propunerea de eliberare condiţionată a lui George Copos, trimisă instanţei după ce Comisia de la Penitenciarul Rahova a stabilit că acesta întruneşte condiţiile pentru a fi pus în libertate, după ce a executat o treime din pedeapsa de patru ani.

"Atît apărătorii condamnatului cît şi condamnatul au susţinut că dorinţa care l-a animat pe acesta din urmă de a scrie lucrările ştiinţifice a fost de a cîştiga zile de muncă, care să fie considerate ca executate şi astfel să fie mai repede liberat condiţionat.

Aceasta constituie o dorinţă firească, însă, în raport de scopul pedepsei, dovedeşte că petentul-condamnat nu a intenţionat să-şi formeze, în esenţă, o conduită corectă faţă de ordinea de drept şi să depună eforturi reale pentru reinserţie socială", arată magistratul de la Judecătoria Sectorului 5 în motivarea deciziei.

Potrivit judecătorului, faptul că a respectat Regulamentul de ordine interioară al penitenciarului nu înseamnă că George Copos a depus eforturi temeinice de îndreptare, ci arată că a adoptat un comportament normal şi obligatoriu, în caz contrar el riscînd să fie sancţionat disciplinar.

George Copos are de executat patru ani de închisoare, după ce Tribunalul Bucureşti a decis să nu fie aplicat un spor de pedeapsă, în urma contopirii condamnărilor primite în dosarele "Loteria I" şi cel privind transferurile de jucători.

Sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  29 Martie 2015, 19:02

Puscariasul Gheorghe nu e decat un infractor care incearca sa insele justitia,a scris 5 lucrari stiintifice?,ma bufneste rasul,pai de cand a devenit utc-istul absolvent de educatie fizica si sport om de stiinta?...

tzusti_reloaded
tzusti_reloaded  •  29 Martie 2015, 17:59

CUUM? ASTA A SCRIS MAI MULT CA JJ OVEJA SI N A IESIT? SE VEDE TREABA CA...ZGARCENIA I PROVERBIALA I A VENIT DE HAC....PAI JJ A DAT MAI MULT DE 3 MELOANE I A FOST DATA O PERMISIE CA SA ...MAI DEA SI TOT..NU E SIGUR CA VA IESI...ACOLO SA I PUTREZEASCA..... PENELUL:):)

gannicus2014
gannicus2014  •  29 Martie 2015, 17:45

singur impotriva tuturor ... sa scrie o carte despre petrecerea data cu ocazia 'castigarii' Cupei si odele inchinate de manelistul Mihai Namol www.trilulilu.ro/muzica-diverse/dupe-treizastrei-da-ani-este-cupa-la-7igani Cu dedicatie speciala pentru cel mai bun sponsor AL TARII, Pentru domnul George Copos, , Ce da bani am cheltuit Astazi ma simt fericit Astazi ma simt fericit Eu cu echipa Rapid Ce da bani am investit Eu in echipa Rapid Da' nu-mi pare rau de bani Cand am rezultate mari George Copos cine esti? Berlusconi din Giulesti! George Copos cine esti? Berlusconi din Giulesti! Cel mai .... norocos Ca-l mai avem pe Copos DUPE TREIZAJTREI DA ANI ESTE CUPA LA 7IGANI

Vezi toate comentariile (10)
Comentează