FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER RATAT

A semnat! Încă un transfer ratat de Steaua » Unde merge vîrful care ar fi trebuit să-l înlocuiască pe Federico Piovaccari

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 28 iulie 2014 09:33

Atacantul Mbaye Diagne, 22 de ani, pe care Steaua a dorit să-l transfere în această vară a semnat ieri cu Al-Shabab din Arabia Saudită.

Senegalezul a evoluat pentru "tineretul" Coastei de Fildeş, iar în sezonul trecut a reuşit 7 goluri în 11 meciuri pentru Lierse, în Belgia. A punctat o dată în poarta lui Anderlecht şi a reuşit două hat-trickuri.

Diagne nu a ajuns la Steaua pentru că oficialii grupării din Ghencea nu au fost de acord să plătească impresarilor suma de 30.000 de euro.

Steaua l-a adus în locul lui Mbaye Diagne pe Valentin Lemnaru. Atacantul de 30 de ani a semnat un contract pe doi ani cu prelungire pe încă anul.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iulie 2014, 18:46
Postat de vladutz13 pe 28 Iulie 2014, 10:52

Incredibil, se zgarcesc la 30.000 de euro :)).... macar daca era din principiu, dar nu e cazul. Nu-i deranja sa dea sute de mii, chiar milioane comision becaliotilor cand intermediau un transfer afara. E doar zgarcenia oierului (si a lui Argaseala)

se pare ca tu esti singurul care nu face misto. deci chiar ai crezut poanta..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  28 Iulie 2014, 18:45

transferul e un ratat sau cum ?..))

treadstone
treadstone  •  28 Iulie 2014, 14:32

GSP acum doua saptamani: EXCLUSIV Vine un atacant de la Juventus » Steaua a împrumutat un vîrf din Serie A! VIDEO cu superexecuţiile din sezonul trecut...Fitzuica.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close