FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A spus tot! Două detalii cruciale despre viitoarea echipă a Stelei: în ce ligă ar trebui să participe + șansele să poată juca în Europa

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat joi, 19 ianuarie 2017 18:09

Noua echipă a Armatei urmează să debuteze oficial începând cu sezonul 2017-2018, dar părerile sunt în continuare contradictorii cu privire la nivelul de unde aceștia își vor începe activitatea.

Adrian Stîngaciu, directorul Departamentului Juridic al FRF, a declarat astăzi că, în conformitate cu regulamentul, Steaua Armatei ar trebui să-și înceapă activitatea din liga a cincea. 

 "Orice echipă care intră în competiție intră în mod normal în ultima categorie competițională, liga a cincea. Dacă clubul găsește o modalitate de a participa direct în liga a patra, e problema celor de la asociațiile județene".

Acesta a afirmat că regulamentul permite totuși participarea în competițiile europene a celor de la CSA. 

"Nu există nicio regulă care să le interzică participarea în cupele europene a celor de la CSA. Să obțină licența și să ocupe un loc care să le asigure acest loc și pot participa", a declarat Adrian Stîngaciu, directorul Departamentului Juridic al FRF, la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
corectu
corectu  •  20 Ianuarie 2017, 07:56

Pt.bvd.Magheru.Cele 3 milioane de apartamente s-au dat oamenilor care plateau chirie la stat.In 20-25 ani se amortizau banii cheltuiti pe construirea lor,dar oamenii nu erau PROPRIETARI pe acele apartamente.

ticbis
ticbis  •  20 Ianuarie 2017, 06:22

Are dreptate Stingaciu: "Sa obtină licenta si sa ocupe un loc care sa le asigure acest loc si pot participa". Ca sa ocupi un loc ce-ti da dreptul sa participi in cupele europene trebuie sa evoluezi in liga I-a profesionista. Ca sa evoluezi in Liga I-a iti trebuie licenta de club profesionist. Ca sa obtii licenta asta trebuie sa faci dovada ca esti club profesionist. Ca sa fii club profesionist trebuie sa ai actionariat privat si sa fii organizat ca SA sau SRL, ori asta inseamna ca CSA sa cedeze clubul la privat. Ca sa cedeze clubul unui privat trebuie ca acesta sa plateasca CSA anual taxa de franciza de 3,7 mil de euro plus TVA, conform evaluarii marcii Steaua, altfel nu se poate. Deci mai e mult pana departe! In cupele europene pot evolua si cluburi amatoare din liga a V-a doar intr-un singur caz: sa castige Cupa Romaniei. Nu s-a mai intamplat pana acum asa ceva, dar talpanistii pot sa spere!

para.para
para.para  •  20 Ianuarie 2017, 00:51
Postat de cristiancelmare pe 19 Ianuarie 2017, 23:40

Si daca, castiga europa league,anul urmator va juca în champions league .....si va fi in liga a patra din Romania.;)

Asta e. O sa fie prima echipa de liga 5-a care ar castiga Europa League.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează