FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A venit, a jucat 75 de minute şi pleacă » Rednic renunță la un jucător adus în această vară de Dinu Gheorghe

Articol de GSP - Publicat marti, 04 august 2015 14:28

Deşi au trecut patru etape din acest sezon, Dinamo încă nu a găsit formula ideală, iar Mircea Rednic renunţă la un jucător transferat în această vară.

Conducerea lui Dinamo este decisă să rezilieze contractul lui  Ricky Van Haaren. Oficialii "cîinilor" sînt nemulţumiţi de evoluţiile mijlocaşului olandez, care nu s-a adaptat la echipă, iar Mircea Rednic nu mai contează pe serviciile jucătorului adus la ordinul lui Dinu Gheorghe.

Van Haaren nu este dispus să accepte rezilierea contractului, semnat pe doi ani, dacă cei din conducere nu îi vor oferi o parte din salariile pe care trebuie să le primească, potrivit Mediafax. În plus, olandezul este nemulţumit că decizia lui Rednic vine cu mai puţin de o lună înaintea închiderii perioadei de transferuri şi i-ar fi greu să îşi găsească echipă.

Van Haaren, 24 de ani, a venit în vară din postura de jucător liber de contract şi a jucat în două meciuri pentru Dinamo. În meciul din prima etapă, cu ASA, a evoluat în ultimele 30 de minute, iar în partida cu CSU Craiova a fost folosit în prima repriză. În ultimele două partide, olandezul nu a jucat nici un minut.

Ricky van Haaren a mai evoluat la Feyenoord, VVV-Venlo, ADO Den Haag şi FC Dordrecht.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
thelegend.
thelegend.  •  05 August 2015, 17:26

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  05 August 2015, 02:31

iti multumim mirceo pentru inca o doza de minciuna zilnica, unde pastele masii e atacantu, bah voi sunteti paranormali ?? sigur vorbiti cu atacanti ?? ca spuneati ca azi vin, unde sunt, sau ascuns de presa ??

zidane92
zidane92  •  04 August 2015, 22:30
Postat de masim pe 04 August 2015, 21:59

Remnic trebuie sa aduca jucatorii lui nu Dinu Gheorghe. Intodeauna jucatorii adusi de el sunt "buni"si nu o sa le rezilieze contractul. Traiasca comisioanele. O sa vada Dinamo performanta .... la pastele cailor cu asemenea hal de antrenor

jucatorii adusi de rednic mevjla,vojnovic,cereneauska,feussi si gnohere au aratat foarte bine si ajuta echipa ,in schimb starokin si van haaren astia sunt asa slabi ca ne-au lamurit repede ,45 min au fost suficiente sa vedem ca sunt petarde!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează