FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A venit decizia de la Poarta Albă! Gigi Becali a lămurit situaţia lui Costel Gâlcă!

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 16:01

Patronul Stelei, Gigi Becali, nu este supărat şi a trecut cu vederea ratarea calificării în grupele Champions League, astfel că postul lui Costel Gâlcă nu este în pericol momentan.

Team-managerul Stelei, Marius Ianuli, a discutat cu patronul Gigi Becali, încarcerat la Poarta Albă, despre situaţia lui Costel Gâlcă.

"Am vorbit cu patronul vizavi de ratarea calificării. Mi-a spus că Gâlcă are tot suportul lui şi nu are ce să îi reproşeze.

Costel să stea liniştit, nu este nimic adevărat. Nu a fost vorba să fie Costel în pericol. Este fotbal şi altă dată am câştigat în minutul 90, acum am pierdut", a declarat team-managerul Stelei, Marius Ianuli, la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (125)
bgdxu
bgdxu  •  30 August 2014, 10:28

www.ponturi-pariuri.info - super ponturi

valahsteilst
valahsteilst  •  30 August 2014, 08:40

A venit decizia de la Poarta Albă ............. suntem singurul club din lume probabil ... condus din puscarie

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 00:56
Postat de mosh_gerilla.1948 pe 29 August 2014, 19:08

De când ne interesează pe noi deciziile unui pușcăriaș de la Poarta Albă?

absolut. doar in romania este posibil cultul infractorilor. vezi cazul voiculescu, becali, si toti interlopii parnaiasi ridicati la rang de zeitati de slugile lor din media.

Vezi toate comentariile (125)
Comentează