FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Primul dinamovist "executat" » Venit în iarnă, a plecat după doar 4 luni!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 aprilie 2015 14:18

Adus în această iarnă la Dinamo, portarul Fabien Farnolle și-a reziliat azi contractul.

Farnolle, 30 de ani, le-a spus șefilor că dorește să plece în vacanță pentru că nu mai vrea să se antreneze degeaba, iar conducătorii lui Dinamo au decis să îi rezilieze contractul, potrivit DigiSport.

Portarul francez a bifat un singur meci în poarta lui Dinamo, în turul semifinalei Cupei Ligii cu Pandurii, scor 1-2, cînd a fost unul dintre cei mai slabi jucători ai "cîinilor".

4
a fost nota pe care Gazeta Sporturilor i-a acordat-o lui Farnolle în singurul meci jucat pentru Dinamo

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (49)
adrian_hora
adrian_hora  •  27 Aprilie 2015, 10:25

tot pe stoican dati vina? stoican adus de doua ori la echipa, de unchiu'si nepotu'? ei sunt adevaratii vinovati, ei aproba orice achizitie ceruta de antrenor. pana cand nu lasa locul unor profesionisti, dinamo nu va ajunge in europa.

valahdinamovist
valahdinamovist  •  26 Aprilie 2015, 23:23
Postat de oviatapentrusteaua pe 26 Aprilie 2015, 17:54

Din cauza lui Moti a fost eliminat portarul bulgar. Lasa-i sa planga, toti fanii cluburilor pe perfuzii Rapid Dinamo CFR KVSC se vor uita cu frustrare maxima in toamna la a 12 calificare consecutiva a Stelei in grupele UEFA.

asa si acolo locul e al vs pupTIL IN FUND PE DEACONU CA V A PUS DOUA TITLURI PE MASA ..LA AL TREILEA SE LUCREAZA INCA

valahdinamovist
valahdinamovist  •  26 Aprilie 2015, 23:20
Postat de calinescu_ pe 26 Aprilie 2015, 18:57

FARNOLE CA CARNATI ....!!!! ESTE UN SIMBOL AL ACHIZITIILOR LUI STANCIU ....!!!! HENRIQUE ERA PRIMUL ....!!!!! PE CAND :NICOLAE GRIGORE , CRISTESCU , MACHADO , SERGINIHO ...!!! DAR IMPRUMUTATII DE CE AU FOST ADUSI ????? SA LE CRESTEM NOI COTA ????? IN FAVOAREA CUI ???? SA-I PPIERDEM PE CORDOS , PE SERBAN , PE BOUBACAR SI PE VALI LAZAR ????? STANCIU NE DUCE LA FALIMENT ....!!!! TREZESTE-TE NEGOITZA .....!!!!

bubacar :))))*** ca te faci de ras apropo unchiletzu am inteles ca e mare manger si scarlatache un fel de messi de romania.***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (49)
Comentează