FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Abel Moreno, cea mai bună achiziţie a liderului din Segunda. De ce nu s-a adaptat la Steaua?

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 februarie 2009 00:00

Cotidianul spaniol La voz de Salamanca îi consideră pe fostul mijlocaş al Stelei Abel Moreno cea mai bună achiziţie făcută de Xerez în perioada de transferuri şi îl vede pe spaniol drept una dintre piesele de bază ale liderului din Segunda în partea a doua a campionatului.

"Abel Moreno pasează excelent, are un picior drept foarte bun şi o viziune perfectă asupra jocului. Poate evolua atît în zona centrală, dar şi în banda dreaptă, lucru foarte important pentru un jucător în fotbalul modern.

E un mijllocaş util, o achiziţie inspirată în perspectiva luptei pentru promovare. Îl vom vedea atît în poziţii defensive, cît şi în spatele vîrfurilor. Abel este peste tot!" menţionează sursa citată.

După 23 de etape, Xerez este lider în Segunda, 43 de puncte, 3 mai multe decît Zaragoza (24 de jocuri) şi Tenerife.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (32)
darfcar
darfcar  •  20 Iunie 2010, 16:24

De ce nu s-a adaptat la Steaua???Din cauza mediocritatii si obtuzitatii antrenorilor...simplu.Fiara i-l prefera pe faurei pe dreapta,asa cum joaca el el 100% cu capul in pamant dar alearga de rupe pamantul,Abel Moreno si Dayro Moreno nefiind agreati tocmai datorita talentului si caracterului pe care acestia i-l au nefiin pe placul oierului si a fiarei ptr ca nu dadeau din coada la comanda.

 •  15 Februarie 2009, 18:39

Mai dati-va in policicicile noastre cu intrebarile voastre tendentioase...una la mina ...si a doua..tot prima...

 •  15 Februarie 2009, 17:06

Pentru ca Steaua nu vrea sa se mai faca de ras la Cupa Campionilor si sa decis sa se califice la intertoto, Cupa interoto nu o are in palmares. Hai Steaua!!!!!!! :)

Vezi toate comentariile (32)
Comentează