FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Abia a plecat Stanciu, dar se preconizează deja următorul transfer de răsunet al Stelei: "O să-l facă de 4-5 milioane" + Un nou jucător care ar trebui urmărit de Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 14:56

Basarab Panduru este de părere că următorul jucător pentru care Steaua poate obține o sumă mare de bani este Florin Tănase, transferat în această vară de la Viitorul.

"Pe Tănase poate o să-l facă peste câțiva ani de 4-5 milioane, dar ai dat 1,5 milioane pe el. Tu ce faci? Aduci jucători talentați, le pui haltera aceia pe umeri... că până la urmă la Steaua e o fabrică de produs jucători. Vin cu talent de la alte echipe, îi încarcă bine și îi vinde repede", a spus Panduru la Dolce Sport.

Acesta a adăugat că următorul tânăr care va ajunge la Steaua este Florinel Coman, atacantul de 18 ani al echipei lui Gheorghe Hagi.

"Eu cred că în vreo doi ani Gigi Becali îl va cumpăra pe Florinel Coman de la Viitorul. Dar dacă jucătorul își vede de treabă. Eu văd calitate la el, văd cum pune piciorul pe minge, cum își face preluarea. Și are și fizic...nu se poate cu aceste calități să nu ajungi la un club mai mare."

Nicolae Stanciu a fost transferat la Anderlecht pentru 10 milioane de euro și a devenit cel mai scump jucător plecat din Liga 1. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
ion.ionescu
ion.ionescu  •  29 August 2016, 21:06
Postat de nebraska pe 29 August 2016, 16:14

Petardele lui Hagi le vopseste jijilăul....e buna vorba aia umblă cu ***.....fraieri se gasesc.

1. Steaua e un nume în Europa iar numele vinde. Ca la Picaso...2. Indiferent ce spun alţii, Gigi B. a dovedit că e un...geambaş bun. Le pune clauze imense, să atragă atenţia, face pe nebunu' înainte de negocieri, se foloseşte de media şi chiar de selecţioneri (până acum - Piţurcă, Iordănescu). Poate cu Stanciu s-a grăbit, după grupa EL ar fi luat mai mult dar are informaţii mai multe, nu putem şti. 3. Aşa cum o fi, GB întreţine de mulţi ani şi unele echipe din Liga I, uneori plătind sume mari pe jucători, pe care îi revalorifică. Când i-a luat ieftin, meritul este al lui, n-a păcălit pe nimeni...Mult timp a fost consiliat de Piţurcă, un tip cu ochi foarte buni la jucători, iar acesta nu a făcut-o gratis, sunt convins. 4. Oţelul a jucat în LC şi a retrogradat apoi. Pandurii a vândut mult şi a intrat în probleme. Astra are cel mai bogat patron. Vasluiul a fost creaţia celui mai bogat om din Moldova. Dinamo se chinuie de câţiva ani. GB a reuşit să plătească salarii mari, să fie an de an în Europa şi să ajute şi alte cluburi să trăiască. Nu-mi plac derapajele lui dar, fără el, Liga I ar fi Divizia C !!!

739726022812358
Mihail Negulescu  •  29 August 2016, 20:04

Florinel Coman, mi-a atras și mie atenția, prin gesturile tehnice, se care este capabil la cei 18 ani ai săi. Dacă se ține de treabă (și nu văd de ce n-ar face-o), poate ajunge un jucător de fotbal bun. SUCCES! Mă bucur că și afacerea lui Hagi, dă roade. Era păcat să-și prăpădească banii, adunați cu atâta muncă și sacrificii. În condițiile în care FRF, nu dă pe "dinafară" cu susținerea creșterii de copii și juniori, orice inițiativă privată (de bună credință) în sport este de salutat.

819602521427859
Stancu Florin  •  29 August 2016, 17:27
Postat de jalabert pe 29 August 2016, 17:09

DA MA SI TU RAMAI CU BUZA UMFLATA. GHINION. JIJI O BAGAT 10 MILIOANE IN BUZUNAR IAT TU TOT RUPT IN FUND ESTI. ASTA E VIATA. URMATORUL TAU PROTEST TREBUIE SA FIE NIMENI IN RAI. E TIMPUL SA-TI ARATI NEMULTUMIREA LEGATA DE DUMNEZEUL ASTA PARTAS CU JIJI.

Momentan O bagat doar 4 mil. urmeaza ca in 2 ani sa incaseze dif. pana la 9,8 mil. cu anumite clauze... mai ai de asteptat pana sa te bucuri pt. JIJI!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează