FOTBAL  »  Superliga  »  PETROLUL

Absenţă de marcă pentru Petrolul » Adrian Mutu s-a accidentat! Lucescu jr: "Sper să joace măcar în semifinala Cupei"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 14:55

Petrolul joacă sîmbătă un meci foarte important în deplasare cu Concordia Chiajna, de la 18:30, liveTEXT pe GSP.RO.

Răzvan Lucescu a susţinut azi o conferinţă de presă în care a anunţat că Adrian Mutu este incert pentru duelul cu ilfovenii şi că poate lipsi chiar şi în semifinala Cupei cu Astra de miercuri: "Pentru noi este un meci foarte greu pentru că avem foarte multe de pierdut. Este genul de meci pe care suporterii se aşteaptă să-l cîştigăm uşor, dar nu va fi aşa.

Continuă să fie suspendat De Lucas, Hoban este şi el suspendat şi nu ştim situaţia lui Mutu care a suferit o contractură la antrenament. Mutu sper să joace măcar miercuri, deşi sîunt semne de întrebare şi pentru acel meci".

Lucescu jr. nu a uitat să-l laude din nou pe Adrian Mutu pentru prestaţia din meciul cu Astra: "Mutu a dat dovadă de o dăruire totală, a tras echipa după el, a dat încredere colegilor. Eu zic că dacă el nu juca aşa poate noi nu mai egalam. Nu sînt deranjat că n-a marcat, cîtă vreme a făcut un meci foarte bun"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
ddd_64
ddd_64  •  21 Martie 2014, 09:21
Postat de sisicheci pe 20 Martie 2014, 20:11

s-a accidentat tragand pe nara care nu trebuia...un ratat !

un ratat esti tu.....prin felul in care gandesti. Daca tu esti la avatar....sa sti ca nu haina face pe om. Scuza-ma dar esti mai tamp decat prevede legea.

lenan
lenan  •  21 Martie 2014, 01:22
Postat de sisicheci pe 20 Martie 2014, 20:11

s-a accidentat tragand pe nara care nu trebuia...un ratat !

n-ai ghicit. a tras numai pe una, ceea ce l-a dezechilibrat si l-a facut sa cada. accident la locul de munca. fara glume: petrolul o sa joace mai bine fara el...

sisicheci
sisicheci  •  20 Martie 2014, 20:11

s-a accidentat tragand pe nara care nu trebuia...un ratat !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează