FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

Absență de marcă pentru Voluntari la meciul cu CS U Craiova + Un alt fotbalist cu experiență își va rezilia contractul

Articol de - Publicat vineri, 22 septembrie 2017 16:57

FC Voluntari nu se poate baza pe aportul lui Florin Cernat în partida cu CS Universitatea Craiova.

Experimentatul mijlocaș, revenit pe teren după o lungă absență cauzată de o accidentare, resimte, din punct de vedere fizic, ritmul în care se desfășoară în această perioadă etapele de campionat.

Cernat a fost, astfel, menajat pentru acest joc, în care Claudiu Niculescu nu mai contează nici pe Vasile Maftei, fundașul care își va rezilia în aceste zile contractul cu ilfovenii.

FC Voluntari a promovat pentru jocul de la Severin trei tineri jucători de la echipa secundă: Leasă, Ignat și Trandafirescu.

Voluntari joacă azi cu CS U Craiova, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport, Look și liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
181434968924143
Lucian Stoica  •  22 Septembrie 2017, 19:03

E simplu meciul de la Severin: două goluri diferenţă pentru Craiova! Poate fi 2-0 sau 14-12, cele trei puncte contează! Băieţii ăştia joacă cel mai frumos fotbal din campionat!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează