FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Absență importantă pentru Steaua la ultimul meci » S-a accidentat și a aflat verdictul azi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 mai 2016 18:19

Jugurtha Hamroun s-a accidentat la partida cu Pandurii din etapa trecută după ce a fost călcat de Ioan Hora.

Fotbalistul are o întindere la ligamentele genunchiului drept și nu va putea juca în ultimul meci al Stelei din acest sezon, de la Târgu Mureș, cu ASA.

Hamroun are nevoie de o pauză de 10 zile, ceea ce înseamnă că nu va mai juca în acest sezon.

Va reveni însă la meciul din 17 iulie, când Steaua va juca finala Cupei Ligii, împotriva Concordiei Chiajna.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
60old
60old  •  04 Mai 2016, 22:22
Postat de khal_37 pe 04 Mai 2016, 21:34

Gest neghiob?? Cand iti calci intentionat cu crampoanele adversarul se numeste lipsa de fair-play si se sanctioneaza cu cartonas rosu.

Pe Bourceanu l-au executat toata media, pe Hora......

khal_37
khal_37  •  04 Mai 2016, 21:34
Postat de geogeo pe 04 Mai 2016, 20:14

Stimabile, nu fi ridicol. Accidentarea este a lui Hamroun, de la Steaua. Nu e vorba de Pintili, nici de Bayern, nici de Atletico. Daca Pintili merita vreo eliminare trebuia sa o ia si gata. Dar e ridicol sa motivezi cu "Lasa sa vedeti si voi cum e!" un gest neghiob si lipsit de fair-play al lui Hora.

Gest neghiob?? Cand iti calci intentionat cu crampoanele adversarul se numeste lipsa de fair-play si se sanctioneaza cu cartonas rosu.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  04 Mai 2016, 20:48

"Jugurtha Hamroun s-a accidentat la partida cu Pandurii din etapa trecută după ce a fost călcat de Ioan Hora." - Aha, deci dupa ce ala l-a calcat, a mai mers vreo 10 minute si apoi a calcat stramb si "s-a accidentat" ? Sau a facut o intindere ca nu era incalzit bine? Iar scriem la comanda? Sau doar fara minte?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează