FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - STEAUA, SÎMBĂTĂ, 21:00

Absențe de marcă la Botoșani - Steaua » Cum ar putea arăta primul "11" al campioanei

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 iulie 2015 21:32

FC Botoșani și Steaua se vor întîlni sîmbătă într-un meci din etapa a patra a Ligii 1, însă nici una dintre cele două formații nu va putea alinia cel mai bun "11".

Moldovenii nu se vor putea baza pe serviciile accidentaților Cordoș, Plămadă, Hadnagy, Fulop și Ngadeu. Totuși, în echipa lui Leo Grozavu vor reveni alți fotbaliști importanți precum Batin sau Croitoru.

De partea cealaltă, Mirel Rădoi nu i-a inclus în lotul pentru deplasarea de la Botoșani pe Fernando Varela și Nicușor Stanciu. Fundașul are probleme cu inghinalii, în timp ce "decarul" campioanei se reface după întinderea musculară suferită în jocul cu Trencin, scor 2-3.

Totodată, antrenorul Stelei a decis ca în meciul de sîmbătă să introducă mai multe rezerve, titularii fiind odihniți pentru returul cu Partizan Belgrad.

Așa ar putea arăta Steaua cu FC Botoșani:
Niță - Rîpă, Carp, Toșca, Guilherme - Breeveld, I. Neagu - Grădinaru, Tahar, Enceanu - Tudorie

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
randoom_._
randoom_._  •  31 Iulie 2015, 23:55
Postat de crotalie pe 31 Iulie 2015, 23:33

FCSB = Steaua si ne-am dat seama imediat ca asa e si suntem inteligenti si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

cum adica bai faxx,ne-am dat seama imediat? de ce sa ne dam seama? wtf? si uefa si antistelistii gen mironica au spus ca palmaresul este la Steaua. wtf?

crotalie
crotalie  •  31 Iulie 2015, 23:33

FCSB = Steaua si ne-am dat seama imediat ca asa e si suntem inteligenti si e bine. Am avut si avem cea mai principala galerie. Hei, hei !

disclosure
disclosure  •  31 Iulie 2015, 23:09
Postat de mitroi2008 pe 31 Iulie 2015, 22:45

Sincer sa fiu, nu stiu de ce, dar parca ma uit mai interesat la echipa asta de tineri si de rezerve, decat la orice alta echipa a Stelei din ultimii ani. Sa peram ca intra si Mihalcea!

Mai bine ar intra ca titular. Pacat ca nu sunt antrenati.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează