FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Accidentarea gravă la Steaua » Reghe anunță că un jucător va fi operat: "Stă cel puțin o lună"

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 septembrie 2016 13:59

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a vorbit despre situația de la Steaua și acuză accidentările jucătorilor.

Antrenorul a dezvăluit că Aganovici, jucător accidentat în meciul cu CFR Cluj, 1-2, are o dublă fractură, după ce s-a lovit la față, și va fi operat, urmând să lipsească o lună.

"Aganovici are o dublă fractură. Va sta aproxiamtiv o lună de zile. În zilele viitoare va fi operat. La acea fază nu s-a dat nimic măcar fault.

Mă deranjează că la fiecare meci ieșim șifonați. Mereu avem jucători accidentați și nu sunt accidentări normale, pe care un fotbalist le suferă. Accidentările jucătorilor mei sunt accidentări de boxeri. Sunt foarte grave", a spus Reghecampf la conferința de presă, potrivit DolceSport.

Steaua va juca duminică seară, de la ora 20:30, cu FC Voluntari. Meciul va fi în direct pe DigiSport, DolceSport, LookTV și liveTEXT pe GSP.RO.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
stelistdemic01
stelistdemic01  •  24 Septembrie 2016, 17:08
Postat de tonyys pe 24 Septembrie 2016, 16:27

Balaj a avut un arbitraj banditesc gen corpodean....pe langa 11m neacordat la golubovic la faza accidentarii lui aganovici trebuia dat rosu direct -se vede ca e lovitura aplicata fara a urmari mingea.

ca sa nu mai vorbim de rosu direct in loc de galben care trebuia dat la cravasa criminala (prima, nu a a 2-a) a lui lopez.

florar
florar  •  24 Septembrie 2016, 16:35

Jurnalist marca inregistrata GSP.Auzi la el jucatorul stelist s-a lovit...Ba...a fost lovit!

tonyys
tonyys  •  24 Septembrie 2016, 16:27

Balaj a avut un arbitraj banditesc gen corpodean....pe langa 11m neacordat la golubovic la faza accidentarii lui aganovici trebuia dat rosu direct -se vede ca e lovitura aplicata fara a urmari mingea.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează