FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA

Aceleaşi condiţii » Rapid - Steaua se joacă tot pe Giuleşti, unde roş-albaştrii n-au mai învins din 2008, de la "Cazul Bricheta"

Articol de GSP - Publicat marti, 22 iulie 2014 00:00 / Actualizat marti, 22 iulie 2014 10:21

Deşi şi-ar fi dorit ca meciul să se desfăşoare pe Arena Naţională, steliştii vor reveni pentru primul meci din Liga 1 tot pe Giuleşti.

Oficialii vişinii au anunţat decizia de a juca în Grant în prima etapă, iar aprobarea de la Jandarmerie a venit în aceleaşi condiţii: ambele peluze închise, iar la tribuna a II-a se vînd doar 70% din capacitatea acesteia.

În plus, la tribuna I se vor vinde cîteva sute de bilete. În total la meciul din prima etapă vor fi maximum 3.000 de fani rapidişti, plus 150 de stelişti.

Giuleştiul poartă noroc Rapidului în partidele cu Steaua în campionat. Ultima victorie în Liga 1 a roş-albaştrilor pe terenul rivalilor a fost în 2008, însă atunci partida a fost întreruptă, iar Steaua a cîştigat la masa verde.

Pe teren, Steaua a învins Rapid în ultima dată în 2007, scor 3-2.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (107)
borat101
borat101  •  23 Iulie 2014, 06:59

Bine ca se joaca in Giulesti. Cand se joaca pe National Arena de 3 lulele ...sa chinuit rau 5teaua rusiei de ia batut pe RAPIDISTI in prelungirile prelungirilor de prelungiri si cu 4 fosti 5telisti in 11 RAPIDULUI.

borat101
borat101  •  23 Iulie 2014, 06:52
Postat de dankressman.1.1.1.. pe 22 Iulie 2014, 18:51

Bah ci/.o/.r/.o/.p/.i/.s/.n/.i/.ta Regele trebuia sa mearga la absolut orice inaugurare/manifestatie/etc care se intampla atunci! Se ducea si la legionari...si la comunisti(gh.iulesti)! Daca te duce mintea, desi am mari dubii, la cat de indoctrinati de Glasul Tontilor din Tren raspunde-mi la o singura intrebare: De ce nici un jucator(dar absolut nici un jucator) al Rapedului nu a fost trimis pe front, in schimb celelalte echipe au avut cel putin 5-6 trimisi pe front. Raspunsul asta lamureste si de ce "v-au lasat legionarii" sa castigati cupe. Astept!

Bre varza murata si mucegaita, la vremurile alea era la moda comunistilor sa puna cu FORTA insignele lor oricarei frunza din toti copacii din Estul Europei. Asta era tactica lor de manipulare, propaganda, etc... asta o stie si tot OCCIDENTUL la acea vreme, de radea toti de pr.o..stia Rusilor. Dar comunistii avea tupeu sa fure orice inventie din OCCIDENT, pana si in ziua de astazi. Deci absolut nimic nu sa schimbat despre acele mentalitati. Sa iti aduc aminte de faimoasa fraza a primitivilor Rusi: Davai Ceas Davai Curea...etc...Nu tie rusine sa vomiti astfel de otrava pana si in anul 2014. Dute la spitalul 9 de nebuni.

david127
david127  •  23 Iulie 2014, 06:47
Postat de supereduardo10 pe 22 Iulie 2014, 23:36

asa e coane ziaristule le =am cam ft pe o.i pe unde le-am prins si la ei acasa si in giulesti pacat ca acum nu prea avem cu cine s ajucam si ne strica statistica..oricum marea echipa FCParnaia ar trebui s avrevada statisticile din ultimii 10 ani ar fii uimiti cam cat de slab este clubul lor si cam cate furaciuni a executat.

tzi , romana ?

Vezi toate comentariile (107)
Comentează