FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Acesta ar fi transferul începutului de 2018 în Liga 1! Unde va merge Alex Ioniță: "V-am spus!"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 noiembrie 2017 21:02

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Alexandru Ioniță este disputat de CFR Cluj și Kayserispor, formație antrenată de Marius Șumudică.

Fotbalistul care în două săptămâni va împlini 23 de ani are prestații extrem de apreciate la Astra și va fi intens disputat în această iarnă.

Iuliu Mureșan a confirmat interesul lui CFR Cluj la TV Digi Sport, înaintea meciului cu Sepsi. Ion Crăciunescu susține că fosta campioană a României poate câștiga lupta.

"V-am zis acum câteva emisiuni că ştiu unde pleacă. Acum pot să vă spun, pentru că şi domnul Mureşan a vorbit pe marginea subiectului: la Cluj pleacă! Eu aşa ştiu, sunt convins că va ajunge acolo", a spus Crăciunescu pentru sursa citată.

9
goluri și 4 pase decisive a reușit Ioniță II în 21 de meciuri pentru Astra în acest sezon

1.200.000 €este cota fotbalistului, conform transfermarkt.de

11minute are Alex la prima reprezentativă, în meciul cu Kazahstan (3-1)

Citește și: EXCLUSIV Două cluburi au intrat în cursa pentru semnătura lui Ioniță de la Astra

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
751049255028841
Marius Ghenghiu  •  28 Noiembrie 2017, 02:36

salut. stiti ce nu pot eu sa pricep ? de ce nu a explodat Ionita mai devreme si nu acum. bine, nici acum nu e tarziu, dar tinand cont ca inca de la debutul lui in prima liga a fost f apreciat si considerat un juc. f bun cu dribling si forta de patrundere, el a confirmat si s a impus la Astra de abia acum, dupa 2 ani de contract cu

ucluj2011
ucluj2011  •  27 Noiembrie 2017, 21:50

Bravo Ioniță , ești un mare fotbalist ,dar du-te și tu la Kaiseryspor nu la CFR.

gogudinamovistu9
gogudinamovistu9  •  27 Noiembrie 2017, 21:42

Mai astia care se uita ca are numai 11 minute la nationala! Pai are loc de Stanciu si Chipciu??? Nulitati care au multe meciuri la nationala??? Pai poate trece de mafia selectiilor? Bine ca a fost selectionat! Mare lucru!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează