FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI

ACS Poli continuă campania de achiziții! A prezentat 4 jucători

Articol de - Publicat miercuri, 21 iunie 2017 16:40

ACS Poli a continuat achizițiile în corpore și a prezentat astăzi o parte din noile achiziții.

Pe lângă cei anunțați ieri au existat și surprize mai mult sau mai puțin așteptate. A revenit Cristian Melinte de la Chiajna și au fost transferați, tot liberi de contract, Alexandru Țigănașu, de la Poli Iași, și Ștefănel Covalschi, de la CS Afumați.

”Ne-am propus un obiectiv ambițios. Vrem să fim în primele zece locuri. Pentru a ne îndeplini obiectivul a trebuit să facem un set întreg de transferuri. Au evnit Vali Crețu, Cristian Melinte, Ștefan Covalschi, un jucător tânăr care a evoluat la Afumați și în care ne punem mari speranțe, și Alexandru Țigănașu. Asta în afară de cei doi, Alex Munteanu și Vașvari”, a anunțat Sorin Drăgoi, președintele clubului.

Pe lângă cei șase anunțați până acum, inclusiv Valentin Crețu, Gabriel Vașvari și Alex Munteanu, ultimii doi nefiind prezenți astăzi, se pare că ACS Poli are rezolvat și transferul cu numărul 7. Întrebat dacă acesta va fi Alex Ciucur, 27 ani, de la CSMS Iași, Drăgoi a răspuns că: ”Vom vedea. Suntem în discuții cu alți jucători. Sunt cu care vom încheia amiabil”, a mai spus Drăgoi.

După Bărbuț, ACS Poli s-a despărțit oficial și de Bogdan Străuț, în timp ce Vasile Curileac ar fi semnat prelungirea cu clubul. Se așteaptă un răspuns de la Scutaru, iar Popovici a spus că vrea să plece și și-a găsit echipă în Liga 2 din Turcia.

"Ionuț Popa rămâne, vom avea un antrenor secund și un preparator fizic, cred că e formula cea mai bună" Sorin Drăgoi

Citește și: EXCLUSIV Caz incredibil în Liga 1: un atacant a semnat cu clubul, apoi a fost anunțat că primarul a anulat transferul! "Am căzut de papagal!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează