FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

ACS Poli și-a prezentat noii jucători înainte de duelul cu FC Voluntari » Florin Marin mai așteaptă doi fotbaliști

Foto: Cornel Biholari +1   FOTO
Foto: Cornel Biholari

Articol de - Publicat sambata, 13 februarie 2016 13:51

Timișorenii au transferat numai străini în această iarnă. Mai mult, celor cinci sosiți li s-ar putea alătura încă doi jucători tot de peste hotare, în condițiile în care ACS Poli se confruntă cu probleme financiare.

Bănățenii și-au prezentat achizițiile iernii cu o zi înainte de înfruntarea cu echipa lui Ionel Ganea. Ram Strauss (23 ani) portar israelian cu pașaport ceh. Spaniolii Manu Torres (26 ani), fundaș central stînga, ex-FC Jumilla, Abel Suarez (24 ani) mijlocaș central, ex-Tenerife, olandezii Everon Pisas (21 ani), aripă stînga ex-Dordrecht, și Prince Rajcomar (30 ani), atacant ex-Maastricht, sînt fotbaliștii aduși care atrag cel puțin prin numele lor.

Campania lui ACS Poli nu se oprește însă aici, deși nu a confirmat numele, managerul Daniel Stanciu negociază aducerea a încă unui goalkeeper, Lys Gomis, împrumutat de Torino la Frosinone, precum și a unui israelian care evoluează în banda dreapta, e vorba de Bar Aharoni de la Bnei Yehuda.

Meciul dintre ACS Poli și FC Voluntari va avea loc duminică, de la ora 16:30, în direct la Digisport 1, Dolcesport 1, Look tv și în format liveTEXT pe GSP.ro.

Probleme înainte de vizita lui Ganea

La fel ca în toamnă timișorenii continuă să aibă probleme de lot în ciuda achizițiilor. Astfel, dacă Pedro Henrique nu e refăcut, Elek, vîrful principal al echipei, s-a accidentat la mînă și e incert iar Javi Hernandez, cel mai apreciat străin de la echipă, e suspendat pentru duelul cu FC Voluntari. Mai mult, accidentarea lui Goga s-a dovedit mai serioasă și acesta face ședințe speciale de recuperare în Serbia cu celebra Marijana Kovacevic.

Florin Marin se așteaptă la un duel tare cu elevii lui Ionel Ganea, mai ales că printer aceștia au apărut jucători de la Steaua și Viitorul. ”E un joc foarte important pentru ambele echipei, cu ei luptăm pentru salvare. Ganea e un antrenor bun, a avut rezultate, știe să-și motiveze bine jucătorii. Din acest punct de vedere e un cîștig pentru ei”, a declarat Florin Marin.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
sakamoto
sakamoto  •  13 Februarie 2016, 23:50

*** Si bine le face. Ca prea umbla cu *** vopsita. Pe ei Ganezule, arde-i neica! Ca n-au nimic sfint pe lumea asta, croncobaurii. Trintesc meciuri si sint mari bogatani. Ancheta-i-ar DNA-ul:de unde atitia bani, mai fluierasilor? Toti aveti matusi Tamara? Sau aveti fintina de titei in curte? La BULELE, cu hotzomanii!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hodoni
hodoni  •  13 Februarie 2016, 20:54

Bace Poli cu 3-0...Hai Banatzanii !!!

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  13 Februarie 2016, 14:24

...bate Voluntari ...Ionel Ganea viitorul antrenor al Nationalei...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează