FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

ACS Poli vrea un fost portar al lui FCSB pentru a-l înlocui pe Curileac

FOTO: Ștefan Constantin
FOTO: Ștefan Constantin

Articol de - Publicat sambata, 17 iunie 2017 10:22

Cezar Lungu (29 de ani) a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători de la Dunărea Călăraşi în campionatul care a trecut.

Experimentatul portar şi-a încheiat angajamentul cu formaţia antrenată de Adrian Mihalcea, dar a primit o ofertă de prelungire.

De serviciile portarului se interesează şi ACS Poli Timişoara, echipă care s-a menținut în Liga 1 în urma celor două meciuri de baraj cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 5-2 la general. Bănățenii îl vor pierde pe Vasile Curileac în această vară. 

Cezar Lungu va lua în cel mai scurt timp o decizie în privinţa viitorului său competiţional. Portarul de 29 de ani a evoluat, printre alte echipe, la Steaua, Astra Giurgiu și CSMS Poli Iaşi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează