FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Acum s-a aflat! Contract fabulos pentru Budescu în liga a doua din China » "Doar primele trei echipe din Spania, Italia sau Franța pot plăti așa"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 februarie 2016 17:11

Dorit cu inistență de Steaua, Constantin Budescu, 27 de ani, a ales să se transfere în China, unde va juca în a doua ligă, la Dalian Yifang.

Dani Coman, președintele celor de la Astra, a vorbit despre transferul lui Budescu în China și spune că acesta a primit o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar.

"În China, Budescu va avea un contract fabulos. Nici un jucător nu putea refuza această ofertă, indiferent de numele lui. El va primi peste 500.000 de euro la semnătură și mult peste 600.000 de euro pe sezon. Este un contract pe care doar primele trei echipe din Spania, Italia sau Franța îl pot oferi unui jucător. Nici dacă juca la EURO și făcea un turneu foarte bun, nu cred că prindea un asemenea contract. 

Aceasta a fost cea mai bună ofertă pe care am primit-o, atît pentru Astra, cît și pentru el. Chinezii au plătit în jur de 1,5 milioane de euro, mai mult decît dădea Steaua sau orice echipă din țarile arabe", a spus Dani Coman, la DigiSport.

"Cred că dacă va juca bine în China și va marca, poate fi chemat la națională, așa cum sînt chemați și jucătorii din țarile arabe" Dani Coman

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
para.para
para.para  •  03 Februarie 2016, 01:25

Trebuie sa fii angajat la ghesepe ca sa depitezi un asemenea titlu: "Doar primele trei echipe din Spania, Italia sau Franța pot plăti așa". Pai la Barca pana si femeia de serviciu cred ca are contract mai mare decat Budescu, asta asa, ca sa nu mai spun ca, la primele 3 echipe din cele 3 tari, si jucatorii de la echipele a 2-a sau a 3-a au contracte mai mari de 600.000 pe an. Dat fiind vorba doar de echipele din Spania, Italia si Franta, banuiesc ca in Anglia si Germania nu-ti da nimeni banii astia. "Nici un jucător nu putea refuza această ofertă, indiferent de numele lui" - baaaaaaaaaaaaaa, voi cititi ce scrieti? "Indiferent de numele lui", Bietul Ronaldo are 600.000 pe saptamana si de aceea nu poate refuza "fabuloasa" voastra suma.

mplttev
mplttev  •  02 Februarie 2016, 20:50

Nu stă 3 luni la ăia. Tocmai bine să piardă și contractul și banii și europenele. V-a pierde totul din cauza lăcomiei.

haideusicfr
haideusicfr  •  02 Februarie 2016, 20:20

Cand Cadu era in forma si CFR campioana avea un salariu in jur de 4- 500.000 euro pe an.In Romania.Nici ceilalti nu erau platiti rau.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează