FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA GIURGIU

Acuzat de Becali și Reghe, Șumudică se apără în cazurile Boldrin și De Amorim: "Cum să spui așa ceva?"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2016 11:33

Marius Șumudică se ia din nou de Gigi Becali, după ce patronul Stelei și Reghe s-au plâns de Ricardo Boldrin și William de Amorim că ar fi nepregătiți din punct de vedere fizic.

Tehnicianul Astrei vede asta ca pe o lipsă de respect față de munca depusă de el la formația campioană. 

"Cum să spui despre Boldrin și De Amorim că sunt nepregătiți după fiecare meci pe care nu-l câștigi? Cum să spui așa ceva? Dar ce să mai zic, așa suntem noi românii.

Au stat două luni și jumătate la tine, păi tu ce faci? Atunci să ni-i mai dea nouă puțin să-i mai antrenăm și apoi iar să-i ia Steaua și tot așa.

Mă deranjează lucrurile astea. Să nu uite că De Amorim și Boldrin i-au câștigat 12 puncte. Aruncă prea ușor gunoiul sub preș. Cu golurile lui Boldrin au bătut Astra și Pandurii", a zis Marius Șumudică la TV DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
513010058870127
Pop Vasile  •  21 Octombrie 2016, 17:43

Adevarul este ca nepregatiti fizic , asa cum spune ciobanul ca ar fi , cei doi fosti astrali au cistigat pt. fcsb niste puncte fara care actuala echipa ar fi linga fosta echipa in clasamentul ligii 1 . Oare daca ii pregateste regheBLAT in pauza de iarna si o va face mai bine ca si SUMUDICA atunci cei doi vor juca singuri , eventual plus portarul , impotriva celorlalte echipe ?!? Sa nu uitam totusi , ca fotbalul este un sport de echipa si nu poti astepta minuni doar de la BOLDRIN si DE AMORIM .

haideusicfr
haideusicfr  •  21 Octombrie 2016, 17:39

Nesimtirea are picioare lungi.Dupa ce ca au luat doi jucatori foarte buni ce le-au castigat singuri cateva meciuri ,tot ei sunt vinovati de jocul haotic al Stelei. Mai bine s-ar gandi la Nicusor Stanciu care nu face fata la Anderlecht.

widoqq
widoqq  •  21 Octombrie 2016, 16:54

Care Steaua!? FC Astrabeaua vrei sa zici, nu? Ce meci mare a facut echipa lui Gigi Puscarie cu divizionara B din Elvetia! Au fost mai tari ca `barcelonezii`!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează