FOTBAL  »  Superliga  »  ATAC

Acuzat dur! Un jucător legendar îl face praf pe Valerii Moraru: "Ești penibil!"

Articol de GSP - Publicat joi, 23 aprilie 2015 11:48

La începutul lunii martie, clubul Rapid i-a acționat în judecată pe mai mulți foști jucători și foști antrenori, motivînd nereguli în contracte.

Viorel Moldovan, antrenorul care a promovat-o pe Rapid în Liga 1, se află pe această listă și l-a atacat pe Valerii Moraru, patronul giuleștenilor.

"Ești penibil! Mă dai în judecată după ce promovez cu o echipă aflată într-o situație dificilă. În plus, fac rost de bani pe care îi aduc in club și îți mai bag bani în buzunar și din drepturile TV.

Dacă eu aș fi rămas la Rapid, echipa nu s-ar bătut la retrogradare. Acel lot, cu puține plombe, făcea față în Liga 1", a declarat Moldovan la DolceSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (44)
borat101
borat101  •  24 Aprilie 2015, 08:24
Postat de rapid_forever_1923 pe 23 Aprilie 2015, 19:01

Corect ce spune Vio Moldovan,daca nu era el, echipa nu ar fi promovat...pe de alta parte, din ce am inteles, actiunea in instanta ar fi fost facuta de catre administratorul judiciar, Rapid fiind in continuare un club in insolventa, si nu de catre Moraru...

Asa este. Dar culmea, de ce a plecat de la echipa cand era pe VAL? Asa ar fi facut un Guardiola, Maurinho, Simeone, etc... se duce in anonimat la echipa 69-a Nationalei? Sa dus dupa banii de la FRF, pile si cumetrii.... Vio Moldovan daca chiar iti pasa de fenomenul antrenoratului ai fi facut PALMARES nu gluma cu o echipa de club ASA CUM FACE TOTI ANTRENORII DIN OCCIDENT, nu prin a fugii sau a te ascunde ...pentru bani.

rapid_forever_1923
rapid_forever_1923  •  23 Aprilie 2015, 19:01

Corect ce spune Vio Moldovan,daca nu era el, echipa nu ar fi promovat...pe de alta parte, din ce am inteles, actiunea in instanta ar fi fost facuta de catre administratorul judiciar, Rapid fiind in continuare un club in insolventa, si nu de catre Moraru...

adriann_
adriann_  •  23 Aprilie 2015, 17:30
Postat de karpov.anatoli pe 23 Aprilie 2015, 16:33

Vio, te înțeleg, toată stima. As vrea sa iau apărarea conducerii, insa socotesc ca nici un fel de "manevra" managerială nu poate scuza atitudinea lor fata de tine si inca câțiva. Insa, ma întreb, de ce apar articole d'astea exact cand echipa are nevoie de liniște? Ciocu' mic si...la vară, cald.

Si mie mi se pare absolut deplorabila ideea de a-l da pe Viorel in judecata. Asta daca nu e totul vreo inventie de-a stelistilor de la gsp pentru a baga zazanie la Rapid. Chiar daca existau nereguli in acte, exista si alte modalitati de a le rezolva cand in cauza sunt oameni care chiar au facut ceva pentru Rapid.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează
Close