FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - DINAMO 3-0

Acuzaţii dure ale lui Dănuţ Lupu după Steaua - Dinamo 3-0: "Ar trebui 15 jucători noi! Nu înţeleg de ce Alexe a fost folosit pe acel post"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 01 noiembrie 2014 15:41

Fostul jucător a lui Dinamo, Dănuţ Lupu, se declară nemulţumit de lotul lui Dinamo şi este de părere că diferenţa de valoare şi experienţă între cele două rivale s-a văzut în repriza a doua.

"În prima repriză s-a văzut o dorinţă a copiilor lui Dinamo de a cîştiga, dar am fost sigur că repriza a doua va fi diferită. În prima parte Steaua nu a forţat, iar după pauză a fost net superioară.

Nu înţeleg de ce Stoican l-a folosit pe Marius Alexe ca mjlocaş stînga, nu dă randament acolo. Dinamo are lot slab, dacă ar fi după mine, ar trebui 15 jucători noi. Steaua are clar cel mai bun lot din Liga 1", a declarat Dănuţ Lupu la DolceSport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
gicapuia
gicapuia  •  02 Noiembrie 2014, 17:29

Ce nu intelege Lupu sau se face ca nu intelege este ca daca Negoita nu lua clubul probabil acum aveau soarta Rapidului sau mai rau ca a Universitatii Craiova. Sa dea el vreo 20 de milioane de euro sa aduca dinamo altii 15 jucatori. La vorbe se pricep toti!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  02 Noiembrie 2014, 04:15
Postat de ultras_gicu pe 01 Noiembrie 2014, 16:15

de ce nu mai intra elton si serban ?

primul 11 de ieri este ideal, fata de lotul lui dinamo. mai putin matei.

grid
grid  •  01 Noiembrie 2014, 23:36

Lupu are dreptate, totuși Stoican are rezultate decente față de lotul de care dispune.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează