FOTBAL  »  Superliga  »  ACUZE

Acuze dure la adresa lui Dinu Gheorghe: "El l-a înfundat pe George Copos! Nu mai are ce căuta în fotbal!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 decembrie 2014 14:14

Dinu Gheorghe încă n-a semnat nici un contract de preşedinte cu Rapidul, însă este din ce în ce mai aproape de clubul giuleştean, fapt ce-l îngrijorează pe Ionel Ganea, fostul antrenor al vişiniilor.

Tehnicianul îl acuză pe Dinu Gheorghe că l-a trimis la închisoare pe George Copos, fostul patron al Rapidului, şi spune că a distrus toate echipele pe care le-a condus.

"Va fi greu pentru Rapid, ţinînd cont că la echipă s-a reîntors Dinu Gheorghe. După părerea mea, este o greşeală că a venit acest Dinu Gheorghe înapoi. Este un om care, după părerea mea, nu mai are ce să caute în fotbal.

Pe unde a fost, cluburile au numai datorii: Braşov, Rapid, Astra. Cred că Rapid suferă şi din cauza lui. Un om care a făcut foarte mult rău la acest club şi face în continuare.

Nu a venit niciodată să se implice financiar, să aducă un sponsor sau doi sau trei. El s-a bazat pe oameni cu bani, le-a luat banii şi, drept dovadă, vedeţi unde este George Copos acum.

Rapid are şanse minime să se salveze şi mare mirare să nu se desfiinţeze în viitor. În momentul de faţă, Rapid nu are bani sau are puţini şi dacă mai vin 20 de jucători, vă daţi seama ce cheltuieli se vor face", a spus Ionel Ganea la Digisport.

Dinu Gheorghe n-a putut fi contactat pînă la această oră pentru a-şi exprima părerea în legătură cu acuzele care i-au fost aduse de Ionel Ganea.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
xhthu
xhthu  •  21 Decembrie 2014, 19:52
Postat de cipet pe 18 Decembrie 2014, 23:00

ionele spune drept; nu-i asa ca-s acri strugurii, mai ales pentru o taratura ca tine ?

care struguri ma ?crezi ca ravneste sa manance mici de la masonu si sa antreneze pe biscuiti la trenu cu pene ? :))))

cipet
cipet  •  18 Decembrie 2014, 23:00

ionele spune drept; nu-i asa ca-s acri strugurii, mai ales pentru o taratura ca tine ?

bumix
bumix  •  17 Decembrie 2014, 20:54

acest om face treaba numai acolo unde gaseste fraerul cu bani . pe unde a fost toti dau faliment . ce va mai fura si de la moraru asta si cum il v-a lasa cu ochi-n soare?????

Vezi toate comentariile (15)
Comentează