FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Acuze dure: "Steaua - Viitorul a fost blat clar"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 mai 2013 00:00 / Actualizat sambata, 25 mai 2013 09:53

Steaua a folosit rezervele în partida cu Viitorul de etapa trecută, iar trupa lui Hagi a cîştigat cu 5-2.

După meci, mai mulţi oameni de fotbal au contestat corectitudinea duelului, iar Florin Prunea a fost cel mai vehement: "Cea mai neagră pată din istoria Stelei".

La cîteva zile după partida din Ghencea, şi fostul mare fotbalist Marcel Răducanu susţine că Steaua - Viitorul Constanţa a fost un meci necurat: "Se mai întîmplă să pierzi în fotbal, chiar şi cu o echipă mult mai mică. Însă, la scorul de 5-2 nu poate fi vorba decît de un blat clar", a spus Răducanu la televiziunea sportro.

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (70)
safty04
safty04  •  25 Mai 2013, 13:51

sper ca si cazul VALIZA sa se finalizeze si ciobanul sef sa mai primeasca cativa ani de vacanta

safty04
safty04  •  25 Mai 2013, 13:46

pai in istoria steoaiei cate blaturi au facut?cine mai scrie ca Mateianu a murit din cauza lor,ca arbitul avea directiva sa bata armata la Bihor.....si multe altele.razaidraku de enclave comuniste

kristian22rubio
kristian22rubio  •  25 Mai 2013, 13:10

Bai oite capiate , Stana - Viitorul a fost blat , aranjament intre nasu si finu ce tot incercati voi acum sa ne explicati cu "teorema lu' Pitagora" ca nu a fost nimik...cat despre meciul de aseara atat poate si asta-i valoarea lu' Dinamo...intre Rapid - Dinamo 0-1 si asta a fost blat??? iar Rapid a batut Viitorul...si exemplele pot continua...Asa ca oitelor aveti dreptul sa pasteti in liniste, de-a-ti fuziona si voi si sa v-a numiti ViitorulStanaBuc.

Vezi toate comentariile (70)
Comentează