FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - POLI IAŞI 1-0

Acuze grave din partea lui Stoican după CFR - Poli Iaşi 1-0: "Banca lor a făcut presiune şi a schimbat decizia. Cum e posibil aşa ceva?"

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 noiembrie 2017 20:17

Flavius Stoican a atacat dur arbitrajul după înfrângerea suferită împotriva celor de la CFR Cluj, scor 0-1.

"În primul rând am făcut acea greşeală la gol. Mă nemulţumeşte că arbitrul, atunci când vede ceva, schimbă decizia. Cum e posibil aşa ceva? E normal să fiu dezamăgit. Am pierdut un meci, am pierdut mult din entuziasmul nostru de a merge în play-off. Cel mai mult mă deranjează un arbitru care nu are personalitate. A arătat fault pentru noi, apoi aut pentru ei. Banca lor a făcut presiune şi a schimbat decizia. Ne aşteptam. Cum se face puţină presiune... Asta e deranjant. Poate ei au avut azi situaţii de a marca, dar nu e normal să schimbe decizia așa. 

Am vorbit cu conducerea şi ne-am dori să nu ne mai arbitreze niciodată acest om (n.r. George Rădulescu).

Nu am vrut să scot jucătorii de pe teren.  Am avut o discuţie cu ei, să nu cedăm. Ne-am pregătit şi nişte tricouri. Am zis de la început că plec de bunăvoie în tribună, mă suspendă oricum. Trebuie să mă calmez. Ne-am aşteptat la un arbitraj potrivnic. Pot să zbiere şi Stoican, şi Dan Petrescu, şi toată România. Dacă eşti şmecher, nu-ţi pasă... Dar avem şi noi problemele noastre, faze care nu ne ies", a spus Stoican la Look TV.

Citeşte şi: Scandal la meciul dintre CFR Cluj și Poli Iași! Protest inedit al moldovenilor: "Vrem arbitraje corecte"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Noiembrie 2017, 07:21

De aceea a dat CFR-ul gol pentru ca in faza premergatoare n-au dat aut iesenii.Oricum mingea iesise afara din moldovean. Nu stiu cine e in masura dar Stoican asta trebuie tras de urechi.Au venit la Cluj cu tricouri pregatite. Parca ar fi galeria lui Dinamo.Oricum puteau egala.N-au facut-o ,noroc bun ! La cap e problema. Psihica.

adyy25
adyy25  •  05 Noiembrie 2017, 22:45

Pai dan penalty a spus inaintea meciului ca vrea ca arbitrii sa greseasca in favoarea lor.

mannecken
mannecken  •  05 Noiembrie 2017, 22:14
Postat de Cristian Dumitriu pe 05 Noiembrie 2017, 21:31

Recordul recordurilor Hunedoara are cea mai tristă amintire de pe terenul de joc dintr-un meci cu Steaua. Considerîndu-o echipa de casă a lui Dinamo, viteziştii din Ghencea nu s-au oprit pînă nu au marcat de 11 ori într-un meci direct, fără să primească niciunul. Steaua - Corvinul, 1988 / 11 -0 cea mai mare diferenţă de scor înregistrată vreodată la o partidă a „militarilor” Steaua - Corvinul, 1988 / 11 -0 cea mai mare diferenţă de scor înregistrată vreodată la o partidă a „militarilor” Miercuri, 7 decembrie 1988, pe „Ghencea”, Steaua dă piept cu cei de la Corvinul. Cum hunedorenii reprezentaseră de multe ori pepiniera lui Dinamo, trebuia aplicată corecţia. Şi ea va veni: 11 -0, cea mai mare diferenţă de scor înregistrată vreodată la o partidă a „militarilor”. Au fost 41 de şuturi la poartă, 16 cornere pentru gazde. Hagi a deschis scorul şi, apoi, a mai punctat încă de patru ori, Rotariu şi Lăcătuş au reuşit şi ei o „dublă”, iar Tudorel Stoica şi Piţurcă au completat tabloul final. Echipa care a reuşit această performanţă istorică a fost: Lung – D. Petrescu (69 Bălan), Iovan, Bumbescu, Ungureanu (81 I. Stan) – T. Stoica, Belodedici, Hagi, Rotariu – Lăcătuş, Piţurcă. Oaspeţii au avut doar trei şuturi la poartă, dintre care două „opera” regretatului Klein.

@Cristian Dumitriu. Mersi. 1988 eram în armata. Au trecut de atunci aproape 30 de ani,deci nu mai stiu exact .... A fost mai mult o razbunare pentru acel 3-1 pe care l-au luat de la Corvinu' în primavara lui '86 cu doua luni înainte de a câstiga Steaua Cupa Campionilo.Aveau vreo 94 sau 96 de meciuri fara sa piarda în campionat. Poate si cupa. A dat Mateo doua goluri senzationale din afara careului. Gluma care circula la acea vreme la Hunedoara: Ajunge Duckadam acasa si nevasta-sa-l ia la rost."Cum ma,v-a batut Corvinu''' " Pai a fost 1-1,cine a dat golurile?""Unu' Gabor si doua Mateut" "Aaa...pe ale lu' Mateut nu le-am vazut" :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează