FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - STEAUA 3-1

Acuze grave după victoria cu Steaua! Dragomir, bănuit de manevre în culise: "E evident ce se întâmplă!"

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2016 09:09

Daniel Stanciu acuză conducerea celor de la FC Voluntari de jocuri de culise.

Președintele celor de la ACS Poli, contracandidată la retrogradare a ilfovenilor, îl atacă pe Dragomir din cauza arbitrajelor favorabile pe care echipa sa le-a avut până acum. 

"Pe mine mă deranjează arbitrajul. S-a tot speculat cu noua conducere a Voluntariului, de influențele pe care le au în fotbalul românesc, așa că am evitat să vorbesc până acum.

Este evident ce se întâmplă! Când au jucat cu noi nu am primit penalty. Acum au fost 3 faze! În conditiile în care ai 4 faze clare și nu dai nimic...

Știe toată lumea că Voluntariul are un buget foarte mare. Cam bate la ochi! Steaua a avut trei penaltyuri cu Voluntariul și nu li s-au dat. În play-out va ieși scandal cu astfel de arbitraje. N-o sa mai plătim arbitrajul! Cu astfel de arbitraje nu poți să plătesti. Ar trebui să aduca ei bani de acasă", a zis Stanciu la DigiSport. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1693183664250088
Cosmin Catalin  •  23 Februarie 2016, 17:21

*** asta de Catalin Popa este ca si Coltescu sa nu dai penalty la faze care sunt evidente arbitru ii langa el si se face ca nu vede ca l-a atins mingea in mana. Hai ca nu dai un penalty , dar sa nu dai 3 trebuie sa fi dus cu pluta deci asa arbitraj sa nu mai fie in campionatul Romaniei cine vrea like.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

teniss
teniss  •  23 Februarie 2016, 16:38

in C.V.-ul lui DON CORLEONE , sa apara o mica pata neagra cu retrogradarea INVOLUNTARA ,macar ??!!! astept ca partidul sa ia masuri (AU RIGLA LA CAT DE SARACI SE DAU ??) si sa infiereze blatul ordinar cu fcsb si sa-i retrogradeza de maine ! 1 SIC !

polistul68
polistul68  •  23 Februarie 2016, 15:52
Postat de benaflek pe 23 Februarie 2016, 09:47

nu e intentie cand stai pe loc si adversarul trage in tine dar cand ala se chinuie sa intre in minge cum poti spune ca nu as fost intentie? dar ce vroia sa faca rus ? sa l intrebe cat e ceasul? cu ce intentie a plecat din zid ca la 100 m plat?in tur a fost coltescu acum a aparut cazatura asta.o sa fie macel in play of cu saracii astia pe cap

Ca sa fie hent, nu trebuie neaparat sa fie intentie....poate sa fie crearea de avantaj. Daca tu ti mina aiurea, iar sutul/centrarea se opreste in mina ta, se da penalty, chiar daca nu a fost intentie. Bine, sa nu fie de la juma de metru.....

Vezi toate comentariile (18)
Comentează