FOTBAL  »  Superliga  »  CCA

Acuze grave în arbitrajul românesc: "Ne înjură, ne tratează ca pe nişte sclave"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 septembrie 2014 16:28

Arbitrajul românesc este din nou în centrul atenţiei, după ce mai mulţi "fluieraşi" au fost nemulţumiţi de faptul că există arbitre care nu iau testele, dar sînt delegate la meciuri, anunţă ilfovsport.ro.

Ieri au fost testaţi toţi arbitrii de pe lista FIFA, printre care şi trei femei, Cristina Bujor (central), Mihaela Militaru şi Patricia Şamsudean (asistente), care în urmă cu o lună au picat testele fizice.

Sursa citată scrie că cele trei fete n-au fost retestate, deşi regulamentul spune că în cazul în care ai picat testele fizice, ai dreptul să le repeţi în decurs de 30 de zile.

Mai multe arbitre afirmă că Irina Mîrţ este răspunzătoare pentru ceea ce se întîmplă: "Cristina Bujor, Patrcia Şamsudean şi Mihaela Militaru n-au luat testele în ţară, dar vor arbitra în Europa. Au fost chemate să ia testul ăsta pentru a fi candidate pe lista FIFA.

Dar nu e deloc greu, pentru că această Cristina Bujor este secretară la CCA, iar ea arbitrează în continuare. Îşi alege tuşierele, face ce vrea ea, e mînă în mînă cu Irina Mîrţ. Nu mai spun despre Irina Mîrţ… dacă o sună unele arbitre le vorbeşte de zici că-s miere, iar pe noi ne înjură, ne închide telefoanele în nas.

Vorbeşte cu noi de parcă am fi ultimele sclave. Nu este normal ce se întîmplă, cum adică să le pui pe Bujor, Şamsudean şi Militaru, care nu şi-au luat testele, să arbitreze în Europa. Nu se mai poate. Kyros Vassaras nu ştie nimic, el doar ascultă ce îi spune Deaconu. Şi nici domnul Burleanu nu ştie nimic“, a declarat sub protecţia anonimatului o arbitră.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
bamse1901
bamse1901  •  25 Septembrie 2014, 10:41

pai face-ti reclamatie la Burleanu cu probe, ce e asa de greu pt o inregistrare

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2014, 07:57
Postat de badeadorian pe 24 Septembrie 2014, 19:39

Bine valahule !!! Te-ai prins ... :))))

..))))))))))))))))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  25 Septembrie 2014, 07:56
Postat de rastaman85 pe 25 Septembrie 2014, 01:15

Nepotismul si diletantismul sunt in floare, in orice domeniu, in Romania, nu mai mira pe nimeni. Intr-un fel, sincer, ne meritam soarta!

nu sunt numai defectele astea.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează