FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

Acuze grave la adresa lui Ovidiu Hațegan! "Când comite asemenea greșeli, mă face să mă gândesc la alte lucruri"

Articol de GSP - Publicat luni, 19 martie 2018 16:44

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu l-a desființat pe Ovidiu Hațegan după prestația pe care acesta a avut-o la meciul de aseară dintre CFR Cluj și FCSB, scor 1-1. 

"Arbitrii comit niște greșeli impardonabile pentru că nu se pregătesc foarte bine, iar situația de la comisii este dezastruoasă, cu cinci foști asistenți acolo. Vassaras a adus niște mediocrități, când se întâmplă asemenea anomalii, te aștepți la orice!

Eu pot să mă gândesc la orice în privința arbitrajului lui Hațegan. Când faci asemenea greșeli grave, cu penalty, eliminare, e o mare problemă, mă face să mă gândesc și la alte lucruri.

Eu consider că nu orice om poate să fie arbitru. Nu se pot accepta atât de multe greșeli mari într-un singur meci! Am spus despre meciul de la Botoșani că arbitrul este reprezentantul Federației și uite că a venit Liga peste ei și a amânat meciul.

Este un dezastru la CCA, cu acest Deaconu care este un pilangiu, de unde să apară ceva bun? Cred că bricheta aia a fost un fel de minge cu diamant care l-a lovit pe el!", a spus Ion Crăciunescu la Sport Total FM.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (38)
andrei.f
andrei.f  •  20 Martie 2018, 08:44

Câinii latră, caravana trece, CFR e pe primul loc cu ajutorul greşelilor de arbitraj. Ştiau ei ce ştiau când au refuzat cu îndărătnicie arbitri străini !

ando89
ando89  •  19 Martie 2018, 20:10

Subiectivitate, trebuia să porți și un prenume. Și atunci ți s-a spus simplu, nelu:))

para.para
para.para  •  19 Martie 2018, 19:53
Postat de mosvasile pe 19 Martie 2018, 19:31

Nea Ion-cel cu paru vopsit-e uns cu toate alifiile!S-a dedulcit la trai bun in Bucuresti-in loc sa fie un pensionar linistit in Ramnicu Valcea-si fiind smecher de felul lui,stie ca daca se pune rau cu "investitorul"cel milostiv, s-ar putea sa nu mai fie invitat permanent la DIGI SPORT1 unde ciuguleste bani buni!Aseara i-a facut sa mustaceasca pana si pe alde Ilie Dumitrescu si Gabi Balint,cand a strigat ca el nu ar fi dat penalty, pentru ca Benzar a fost pacalit de Culio care a simulat ca loveste mingea,derutandu-l pe Benzar!A gresit Hategan,l-a intrebat moderatorul-cu trimitere la ce scrie regulamentul?"Nu stiu,eu nu as fi dat"!Deci aseara, nea Ion nu a fost specialistul platit ca atare,a fost doar o biata *** *** "investitorului"cel milostiv!

Dar de penalty-ul ne dat lui CFR, nu a zis nimic?

Vezi toate comentariile (38)
Comentează