FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - FC BRAŞOV 2-2

Acuze între jucătorii braşoveni după egalul cu Ceahlăul: "Dacă nu se întîmpla asta, cîştigam!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 septembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 21 septembrie 2014 19:00

Ceahlăul şi FC Braşov au terminat la egalitate, 2-2, iar unul dintre jucătorii "stegarilor" a găsit vinovatul pentru această remiză.

Atacantul Liviu Ganea îl acuză pe coechipierul său, Marian Constantinescu, care a fost eliminat cu un sfert de oră înainte de finalul partidei, şi spune că, dacă acesta nu primea al doilea cartonaş galben, braşovenii puteau spera la o victorie.

"Din păcate am obţinut doar un punct, dar cred că puteam spera la toate cele trei, dacă nu era eliminat Constantinescu. Pînă la urmă e bun şi un punct în deplasare", a spus Liviu Ganea pentru Look tv.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
pol1iasi
pol1iasi  •  22 Septembrie 2014, 06:45

Lol ...dar nu acuza nimic bre...zice doar ca daca nu era eliminat Constantinescu....

ion2010
ion2010  •  21 Septembrie 2014, 23:46

Asta e ziarul cu sloganul "Noua ne pasa de sport. Poate prea mult!" ????? Ce ne.no.rociti mai sunteti... Voi sunteti adevaratele "petarde", astia care aruncati cu mizerii fara sa va semnati articolele... Fi-mi-ar scarba de voi....

msdr
msdr  •  21 Septembrie 2014, 22:02

un articol absolut cretin. incercati sa creati scandal acolo unde nu e nimic. jenant

Vezi toate comentariile (5)
Comentează