FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adevărata provocare pentru Stanciu abia acum începe: "De acum o să-l vedem cu adevărat"

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2016 13:05

Adi Mutu l-a felicitat pe Nicolae Stanciu pentru transferul la Anderlecht, dar este de părere că mijlocașul de 23 de ani trebuie să-și demonstreze valoarea și de acum înainte.

"Bravo lui! Mă bucur pentru Steaua și pentru el. De acum încolo o să-l vedem pe Stanciu cu adevărat. Are talent și sperăm să continue să facă ce a făcut până acum, să joace bine, să demonstreze că poate să fie numărul 10 al echipei naționale", a spus fostul decar al echipei naționale.

 Stanciu a efectuat în această dimineață vizita medicală la Anderlecht și va semna un contract valabil pentru cinci sezoane cu gruparea belgiană. 

Steaua va încasa aproximativ 10 milioane de euro pentru transferul mijlocașului de 23 de ani, sumă record pentru campionatul românesc.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sexilian
sexilian  •  29 August 2016, 15:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gica_oboreanu
gica_oboreanu  •  29 August 2016, 13:24

mda, cand vor arata banca... altfel, n'o sa'l prea vedem. si la steaua, nici pe teren nu se prea vedea...:)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează