FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Adevăratul motiv din spatele deciziei inexplicabile a lui Miriuță: motivul pentru care a lăsat un jucător important pe bancă

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat marti, 13 februarie 2018 08:57

Vasile Miriuță a surprins împotriva Concordiei Chiajna, 4-3, alegând din nou să-l titularizeze pe Laurențiu Brănescu în detrimentul lui Jaime Penedo. 

Goalkeeper-ul împrumutat de la Juventus Torino a dezamăgit încă o dată, fiind vinovat principal la două dintre cele trei goluri primite de Dinamo

La finalul partidei, Miriuță a avut un discurs ponderat și nu l-a criticat pe Brănescu, dar la conferința de presă a dat de înțeles că Penedo îi va lua locul românului n derby.

5 goluri
a încasat Brănescu în primele două meciuri din 2018. A fost vinovat la 3 dintre acestea

Adevăratul motiv pentru care Penedo a fost lăsat pe bancă cu Chiajna ar putea fi însă altul. Goalkeeper-ul panamez se afla la un singur cartonaș galben de eliminare, iar Miriuță nu a vrut să riște o eventuală suspendare pentru partida cu FCSB. 

Un alt jucător care se afla la limita suspendării a fost Ionuț Nedelcearu, care a reușit însă cu brio să termine meciul fără să primească "galben".

 

ÎN PLAY-OFF SE ŞTERG

La startul părţii a doua a campionatului toate cartonaşele galbene se vor şterge şi se va pleca de la zero. Dacă însă un fotbalist va primi un avertisment în ultima rundă şi va fi al 4-lea sau al 7-lea, atunci el va fi suspendat în prima etapă a play-off-ului, abia apoi i se vor anula cartonaşele.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
ares123
ares123  •  13 Februarie 2018, 11:12

Miriuta e putin cam mult dus cu pluta...cum poti sa spui ca aia nu au ajuns deloc la poarta, ca dinamo a marcat 7 goluri, dar a batut cu 4-3...???? Bine, vrea sa spuna ca alea 3 goluri marcate de Chiajna au fost tot din vina lor...dar cred ca ar trebui sa se trezeasca putin la realitate. De fapt il va trezi etapa viitoare Steaua ( FCSB pentru postaci talpanisti ).

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  13 Februarie 2018, 10:52

Ionut Nedelcearu....... o eterna speranta o continua dezamagire ! Si aseara ca si in meciul cu Craiova, greseli peste greseli ! Cat il priveste pe Branescu......eu nu inteleg ce a putut sa vada Juventus la el ??? Gafeaza pe banda rulanta. Am luat nenumarate goluri DOAR pe barba lui !

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  13 Februarie 2018, 10:51

Ionut Nedelcearu....... o eterna speranta o continua dezamagire ! Si aseara ca si in meciul cu Craiova, greseli peste greseli !

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close