FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adevărul crunt dezvăluit de Dinu Gheorghe: "E posibil ca Rapid să dispară!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 21:19

Rapidul e foarte aproape de desființare după ce Curtea de Apel a rămas în pronunțare în ceea ce privește falimentul echipei.

Dinu Gheorghe, președintele Rapidului, spune că formația giuleșteană e la un pas de desființare din cauza problemelor financiare.

"E posibil ca Rapid să dispară!", a declarat Dinu Gheorghe la Digisport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
1034569039953012
Florentin Florin  •  02 Iulie 2016, 14:06

Sa-i Desființeze si morar sa plătească datoriile la stat pana la ultimul leu.. Eu dacă am datori la stat îmi trimit 20 citatii îmi pun opriri pe conturi si mai vin si cu executorul judecătoresc sa recupereze banii...

chris_bu67
chris_bu67  •  02 Iulie 2016, 13:01

Cine se face răspunzător pentru ajungerea Rapidului în această neagră situație?

mvradulescu
mvradulescu  •  02 Iulie 2016, 08:38

Se pare că la echipa giuleșteană situația e „delicată”, ceea ce este un motiv de îngrijorare pentru tot fotbalul autohton. Să nu uităm că „falimentul” e o boală ”contagioasă” și sunt semne că mai multe echipe românești sunt deja infestate. Colac peste pupăză, nici „tratamentele” aplicate de onorabilii patroni, nu par deloc potrivite pentru a ieși din belea, iar legislația parcă e concepută exact pentru a ne „ușura” dispariția de pe „harta fotbalului” !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează