FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Adevărul despre incidentele de la ProRapid! Fiul lui Valerii Moraru explică exact cum au stat lucrurile

Articol de GSP - Publicat miercuri, 10 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 10 septembrie 2014 19:06

Fiul lui Valerii Moraru, Octavian, a fost acuzat că a vrut să ducă o domnişoară la baza ProRapid în mijlocul nopţii, spărgînd geamul unei camere pentru că nu avea cheia de la uşă. 

Acesta a explicat pentru GSP.RO cum au stat de fapt lucrurile:

"Sînt şocat de ce informarţii au putut să apară cum că eu aş fi vrut să aduc o fată în baza de cantonament de la Pro Rapid. În noaptea cu pricina eu veneam de la aeroport, de unde i-am luat la ora 4:00 pe noul jucător, Rui Miguel, şi impresarul lui, pe care urma să îi cazăm la Pro Rapid.

Acest lucru era anunţat dinainte, numai că atunci cînd am ajuns la cantonament nu am găsit paznicul să îi cer cheia. Aveam nevoie de acele 2 camere pentru ei, iar uşa era închisă. După ce a apărut paznicul mi-a zis că nu mai este cheia la el pentru că o luase băiatul domnului Ganea, care s-a închis pe dinăuntru.

Am bătut la uşă, nu a răspuns. Am încercat să forţăm uşa şi atunci s-a spart geamul şi s-au făcut numai cioburi şi nu ne-am mai riscat să călcăm prin ele. Aşa că am dus jucătorul şi impresarul la un hotel în oraş. Dar de aici pînă la ce s-a inventat este cale lungă. Nu poţi face aşa rău oamenilor", a spus Octavian Moraru pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
1745flo
1745flo  •  13 Septembrie 2014, 22:39

sa ne zica si noua daca era vreo bunaciune!:)))

zweepslag
zweepslag  •  11 Septembrie 2014, 15:06
Postat de zweepslag pe 11 Septembrie 2014, 04:35

Autorul primei epopei în limba română, "poemationul eroi-comic" Țiganiada sau Tabăra țiganilor, ediție definitivă de Jacques Byck, 1800-1812.Hai sa vad daca si acuma inlocuiti sintagma care se referea la Ceausescu cu stelute si veti scrie Tbara *** iar in loc de Tiganiada *****iada

pigmeii astia de la acest jurnal de stana fekala,care cred ca mi au piratat si netul de ofticosi ce sunt, nu vor sa accepte ceea ce pot vedea scris negru pe alb si pe WIKIPEDIA de pilda despre ION BUDAI DELEANU cel cu TIGANIADA sau TABARA TIGANILOR!["Activitatea literară:Autorul primei epopei în limba română, "poemationul eroi-comic" Țiganiada sau Tabăra țiganilor, ediție definitivă de Jacques Byck, 1800-1812. Opera sa reprezentativă (poemul eroi-comic "Țiganiada") tratează un subiect alegoric cu tendințe satirice antifeudale și anticlericale. ://ro.wikipedia.org/wiki/Ioan_Budai-Deleanu.[://www.autorii.com/scriitori/ion-budaideleanu/]

caminero
caminero  •  11 Septembrie 2014, 08:54
Postat de gannicus2014 pe 10 Septembrie 2014, 20:46

sa va zic una tare , cititi comunicatul de azi al asa-zisilor suporteri actionari de la Rapid si sa vedeti cine semneaza , sunt criminali baietii : "Semnat: actionarii Razvan Capraroiu si Paul Ci0banu". :)))) Capraroiu e sigur Capra de la Petrolul , rivalii traditionali ai Rapidului , iar Ci0banu e Jiji din parnaie ... acum va explicati de ce-i harneala in fiecare zi la mauri ?

Bun, l-am lămurit pe Capră, l-am lămurit pe Ciobanu, dar "roiu" de la Căprăroiu de unde vine? o fi de la hărnicia roiului de albine din Giuleşţi? :D :D :D

Vezi toate comentariile (28)
Comentează