FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Adi Mutu este atacat dur de rivali după o decizie controversată: "E deplasat! Cum să facă așa ceva?"

Articol de GSP - Publicat marti, 25 octombrie 2016 20:08

Președintele Astrei, Dani Coman, susține că Adi Mutu l-a contactat pe Marius Șumudică pentru ca tehnicianul să preia formația din Ștefan cel Mare, deși Andone este în continuare antrenorul "câinilor".

"Suporterii l-au dorit pe Șumudică la Dinamo, Adrian Mutu la fel, își dorea o schimbare, astfel că l-a contactat pe Șumudică. Nu mi s-a părut normal, Dinamo are un antrenor foarte bun, pe domnul Andone, și mi s-a părut deplasat să cauți un alt antrenor.

Era normal mai întâi să își încheie conturile cu Andone, apoi să caute pe altcineva", a spus Dani Coman, citat de TV Dolce Sport.

Ioan Andone a fost puternic contestat de suporterii lui Dinamo după o serie de meciuri slabe ale grupării din Ștefan cel Mare, iar Marius Șumudică a recunoscut faptul că a fost aproape de a-i lua locul lui Andone.

 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
ray51
ray51  •  26 Octombrie 2016, 09:04
Postat de ionutstv pe 26 Octombrie 2016, 08:16

Nea Ando e pe faras. Mutu a fost numit pt. a-l schimba.

Inclin sa-ti dau dreptate. Altfel nu-mi explic de cand Mutu are studii si experienta de management sportiv??? Dar daca este asa, pot sa afirm ca este un gest oribil din partea lui Nergoita. Nu e barbateste !

andy_2008
andy_2008  •  26 Octombrie 2016, 08:58

Adi Mutu ar trebui sa se ocupe de medicina sportiva,ca e bun si inovator,te slabeste in 2 zile .

bridges
bridges  •  26 Octombrie 2016, 08:35

Mutu le-a promis indienilor ca aduce antrenor cu cifre pe plan international...Depinde si cat trebuie sa-i plateasca lui Andone daca vor sa plece,cat au prevazut daca au prevazut in contract,acum sa nu credeti ca *** e chiar atat de bazat daca era prelua o echipa din al 2-lea sau al 3-lea esalon din Anglia,un nume cu rezonanta care se zbate in saracie acum.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close