FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAŢII

Adi Mutu face un anunț surprinzător! Ar putea antrena în România: "Discut cu ei"

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iulie 2016 10:57

Adrian Mutu vrea să devină antrenor și nu se ferește să înceapă de jos, de la Liga a 2-a sau a 3-a, pentru a fi sigur că nu ajunge în situația lui Mirel Rădoi, care nu avea voie să dea indicații pentru că nu avea licența PRO. 

”Mi-am luat carnetul de antrenor, cu care însă nu pot activa nicăieri, nici măcar ca «secund». Am auzit că vor să bage Licența PRO și la Liga 2 și abia în Liga 3 poți antrena cu «A»-ul și automat devii secund cu Licența B. Pot sta pe bancă ca director sportiv, ca team manager. Acum nu pot antrena decât copii și juniori.

Dar voi începe «B»-ul în august, am avut noroc cu un curs de trei luni organizat de FRF, astfel că din decembrie voi putea sta pe bancă. Până atunci sunt în discuții cu câteva cluburi de Liga 2 și 3.

Sunt niște proiecte, unu, două, serioase și sper să înceapă. Nu pot da detalii, pentru că ele sunt în stand-by, dar dacă se vor concretiza vor fi frumoase. Vreau să încep de jos, vreau să stau în România, să am răbdare, să-mi fac cursurile, voi avea răbdare un an pentru că nu vreau să pățesc ce a pățit Mirel”, a spus Mutu la Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
811730288915362
Constantin Luca  •  01 Iulie 2016, 15:38

mare antrenor o sa fie mutu,a facut ceva demonstratii la ASA.

spinoza
spinoza  •  01 Iulie 2016, 13:46

Praf in ochi! Ca-n nas a fost...

ungurul_vesel
ungurul_vesel  •  01 Iulie 2016, 13:31
Postat de steaua1986forever pe 01 Iulie 2016, 13:19

in ce limba ai scris tu acolo? am citit de 5 ori si tot nu am inteles ce ai vrut sa zici.....

Sa-ti traduc: "In mai toate campionatele sanatoase,cu mici exceptii, toti antrenorii au trecut fie pe la echipele ce copii, fie prin diviziile inferioare inainte de a apuca taurul de coarne (a se intelege echipe din prima divizie)". Numai la noi sunt genii neintelese si trec direct la carma unor echipa din prima liga si dupa ce dau chix incep sa arun cu vorba in arbitrii, presa,patroni sau chiar jucatori. Repet inca odata ca sunt si exceptii.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează