FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adio, bani? Litigiile dintre jucători şi CFR Cluj au fost suspendate de Comisia de Disciplină! Cum îşi mai pot recupera restanţele

Articol de GSP - Publicat joi, 12 februarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 februarie 2015 12:34

Comisia de Disciplină a FRF a suspendat litigiile pe care CFR Cluj le are cu foştii săi jucători privind recuperarea sumelor contractuale restante ca urmare a deschiderii procedurii de insolvenţă de către gruparea ardeleană.
"Comisia a admis cererea de suspendare formulată de CFR Cluj pînă la soluţionarea şi rămînerea definitivă a cererii de deschidere a procedurii insolvenţei, cerere ce face obiectul dosarului nr. 134 / 1285/ 2015 aflat pe rolul Tribunalului specializat Cluj", se menţionează în soluţia Comisiei de Disciplină.

Cei unsprezece jucători ale căror litigii privind recuperarea restanţelor salariale de la CFR Cluj au fost suspendate sunt: Damjan Djokovici, Daniel Stana, Liviu Ganea, Rui Pedro Couto Ramalho, Laszlo Sepsi, Javier Rodriguez Velayos, Felice Piccolo, Mihai Mincă, Vasile Maftei (dosarele 185 şi 189), Claudiu Voiculeţ şi Ioan Hora.

Avînd în vedere că instanţa a deschis procedura de insolvenţă, fotbaliştii îşi mai pot recupera salariile restante de la CFR Cluj prin înscrierea la masa credală.

23 martie 2015 este termenul limită pentru depunerea cererilor de admitere a creanţelor

24 de puncte a fost penalizarea primită de CFR Cluj din cauza datoriilor către jucători

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
daniaania
daniaania  •  19 Februarie 2015, 11:37

imi pare rau pt. unii jucatori ca nu si-au luat banii. Nimic de zis. Toate echipele au probleme numai nu se spune nimic. Daca dispar echipe pe linie cine mai joaca in liga lu peste? Fotbalul este in reges la noi...asta trebuie scris..

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Februarie 2015, 23:20
Postat de boolah pe 12 Februarie 2015, 21:21

Stai linistit ca suntem in zona ;)

serios ? unde ?

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  12 Februarie 2015, 23:20
Postat de radd1cal pe 12 Februarie 2015, 13:52

Unde-s toti aia care aveau emblema CFR-ului la avatar acum un an de zile si faceau ca toti dracii pe aici ? A mai ramas doar Pintilie pe pozitii, dar si el a cam scazut tirajul. :))

buna intrebare. si eu am pus-o, pe un alt articol.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează