FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andone - Badea, discuţia care poate răsturna totul » Adio, dar rămîn cu tine

Ioan Andone are contract cu Dinamo pînă în 2013
Ioan Andone are contract cu Dinamo pînă în 2013

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 15:00

UPDATE Ioan Andone ia pentru prima oară în calcul după ce a anunţat că se desparte de Dinamo revenirea la antrenamentele cîinilor roşii. "Am plecat la Hunedoara pentru a rezolva ceva care nu suferea amînare, dar mă întorc repede. Joi sau vineri mă văd cu domnul Badea. Aceea va fi discuţia hotărîtoare dintre mine şi Dinamo", a afirmat pentru GSP.ro Ioan Andone, cel mai titrat antrenor de după Revoluţie al celor din Ştefan cel Mare.

Ioan Andone ia în calcul revenirea pe banca lui Dinamo, deşi oficialii din Ştefan cel Mare i-au găsit deja înlocuitor, în persoana lui Liviu Ciobotariu.

"Fălcosul" va purta o nouă rundă de negocieri cu Nicolae Badea, care încearcă să-l convingă să revină pe banca tehnică a echipei. În timp ce jucătorii se pregătesc în Austria sub comanda noului tehnician, şefii din "Groapă" îl ademenesc pe Andone pentru a-şi duce la bun sfîrşit contractul scadent tocmai în 2013.

Tehnicianul lasă de înţeles că nu mai este aşa supărat pe conducătorii clubului din Şoseaua „Ştefan cel Mare". „Sînt antrenorul lui Dinamo în acte. Să vedem ce va fi la întâlnirea cu domnul Badea", a declarat acesta, conform Adevărul. 

Oficialii alb-roşiilor speră să-l ademenească pe Andone cu banii din drepturile de televizare şi i-au promis acestuia că îi vor plăti toate restanţele atunci cînd banii vor intra în conturile clubului. Totul depinde de întâlnirea din aceste zile cu Nicolae Badea. Dacă antrenorul va primi garanţiile necesare, se va întoarce la echipă.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (19)
nicolaevici
nicolaevici  •  29 Iunie 2011, 18:17

Daca se intoarce Ando terminam pe locul 12 la anul!!

redbuldog
redbuldog  •  29 Iunie 2011, 16:45

Bhaaaa da terminati odata cu prostiile! Poate sa vina si strabunica lui Villas Boas..ca tot nu se face performanta la Dinamo cu acest trio !Ati zis de-a lungul vremii ca sunt de vina Netoiu,Cohn,Turcu,Walter sa..sa dar ca dovada ca lucrurile se inrautatesc de la o zi sau alta..Pe Savulescu il excludem ca e prea prost..atunci raman bhadea @bhorcea..care din ei e groparul lui Dinamo!????

romanderoman
romanderoman  •  29 Iunie 2011, 15:31

nea Alone, sa ieie si sa deie !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează