FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adio, dar rămîn cu tine! Un fotbalist al Rapidului a cîştigat litigiul cu clubul, dar are o reacţie surprinzătoare :D

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 iulie 2014 16:01

Nicolae Vasile a cîştigat litigiul cu Rapid şi a fost declarat liber de contract. Surpriza e că îşi doreşte să continue tot în Giuleşti, deşi are şi cîteva oferte din străinătate
Fundaşul de 18 ani şi-a terminat în această vară contractul de junior la Rapid şi, conform regulamentului FRF, acesta trebuie să semneze un nou contract de senior cu echipa care l-a format.

Vasile s-a întîlnit înaintea debutului Cupei Ligii cu administratorul judiciar al clubului, Cristina Andronache, pentru a negocia un nou contract, însă cei doi n-au ajuns la un numitor comun. Imediat după aceasta, fotbalistul a părăsit clubul din Giuleşti.

"Da, e adevărat! Ieri am fost declarat liber de contract de Comisia de Soluţionare a Litigiilor. Îmi pare foarte bine. Aşa voi avea şi eu ocazia să joc, pentru că oricum am ratat deja startul campionatului. Eu m-am antrenat singur, îţi dai seama că nu e la fel ca atunci cînd o faci cu echipa.

Mă duc să negociez cu Valerii Moraru în care am mare încredere că va ţine Rapidul pe linia de plutire şi sper, ca de la sfîrşitul acestei săptămîni, să pot să mă antrenez cu echipa.

Îmi pare foarte rău că am ratat două meciuri cu Steaua, ar fi fost foarte importante pentru mine. Deşi toţi ne văd retrogradaţi, eu sînt convins că ne vom clasa pe la mijlocul clasamentului", a declarat Nicolae Vasile pentru GSP.RO.

Fotbalistul mai are oferte din străinătate, din campionatul  Greciei şi campionatul Olandei. Vasile se află şi pe lista lui Lazio Roma.

UPDATE / Reacţia Rapidului nu a întîrziat să apară, oficialii giuleşteni emiţînd un comunicat de presă în care se scrie că Nicolae Vasile e în necunoştinţă de cauză şi că nu este liber de contract.

"Probabil aflat în necunoştinţă de cauză, Vasile Nicolae susţine că este liber de contract, declaraţie în totală neconcordanţă cu realitatea. Într-adevar, cererea de suspendare pe o perioadă de doi ani a fost respinsă de Comisia de Fond, însă în acest moment jucătorul Vasile Nicolae aparţine clubului cu statutul de jucător amator!", se arată în respectivul comunicat.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 August 2014, 04:00

wtfffff...)) adio, dar raman cu tine ??..)))))))))))

cristinuzzu
cristinuzzu  •  31 Iulie 2014, 03:02

Cristina, trezirea! Baiatul asta e si rapidist si un jucator bun, iar aportul pe care l-ar aduce ar fi benefic echipei. "Benefic echipei" = +$. Inteleg ca fenomenul sportiv nu este in aria dvs de expertiza, de aceea am emfazat "s"-ul ala ciudat.

alone.against.all
alone.against.all  •  30 Iulie 2014, 16:28

pentru necunoscatori ,Niky e un mare Rapidist si ne-a promis ca va ramane la Rapid . Acum e randul nostru sa dam cezarului ce-i al cezarului !

Vezi toate comentariile (11)
Comentează