FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adio, dar rămîn cu tine! Rădoi ar putea deveni noul MM și deja și-a intrat în rol: "În tur ne-a bătut Colțescu"

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 noiembrie 2015 23:21

Mirel Rădoi și-a anunțat demisia de la Steaua, însă nu exclude să rămînă la club în funcția de președinte al campioanei.

Fostul tehnician, care în acte era director sportiv, i-ar putea lua locul lui MM Stoica, însă decizia nu este însă una oficială. 

"O să apăr eu Steaua și la TV și peste tot. Dacă vor mai fi atacați acești băieți, voi fi primul care voi ieși să-i apăr.

Există o șansă să îmbrac costumul, vedem ce va fi (n.r. să devină președinte).

Nu pot nominaliza eu un antrenor la Steaua dacă eu n-am fost în stare să fac mai multe. 

În tur nu ne-a bătut Astra, ne-a bătut Colțescu. Dacă vă uitați la un clasament fără greșeli de arbitraj, o să aveți o surpriză, clasamentul de acum nu e corect", a declarat Rădoi.

"Mirel a luat decizia să nu mai fie antrenor, dar probabil va rămîne la echipă. Tot în zilele următoare va lua o decizie oficială cu privire la acest aspect, de a fi conducător. Cred că va sta alături de Steaua" Valeriu Argăseală

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
fcsb.86
fcsb.86  •  30 Noiembrie 2015, 12:14
Postat de mal. pe 30 Noiembrie 2015, 08:54

Prima observație: dacă nu ai școala ... ești bun sa fii conducator! A doua observație: câte posturi de președinte are echipa asta? Argăseala, Duckadam sunt si ei președinți... mai apare unul? Poate ar fi bine sa fie pentru fiecare post din teren (portar, fundaș, mijlocaș, atacant) câte un președinte! De exemplu, Varela sa fie președintele postului de fundaș central... si așa mai departe... De tot rasul!

Duckadam este presedinte de onoare, Argaseala a preluat postul de Presedinte general al clubului dupa ce nu a mai fost Meme, dar inainte Argaseala era presedinte pe partea financiara. Nu este nimic iesit din comun, ba chiar normal. Lucruri iesite din comun sunt altele decat astea precizate de tine....

maryan72
maryan72  •  30 Noiembrie 2015, 09:35

bine ma si in retur ca ai avut brigada de arbitrii cu tine ce ai facut?mai mult au trimis doar patru fara aditionali sa nu cumva sa- l incurce vreunul pe radu prostescu.

kilimanjaro
kilimanjaro  •  30 Noiembrie 2015, 09:26

Deci radoi devine nou mm. Atunci sa se pregateasca de puscarie si sa-i placa baieteii :))))))

Vezi toate comentariile (7)
Comentează