FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Adio, Petrolul! » Geraldo Alves urmează să semneze în următoarele ore cu un alt club din Liga 1

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat miercuri, 11 februarie 2015 18:29

Petrolul mai pierde un jucător după intrarea în insolvenţă. Fundaşul central Geraldo Alves s-a înţeles cu Pandurii, iar din returul campionatului va îmbrăca tricoul gorjenilor.

Sursele GSP.ro au dezvăluit că Geraldo a ajuns la un acord verbal cu Pandurii şi singurul lucru care a mai rămas de făcut este ca fotbalistul în vîrstă de 34 de ani să-şi pună semnătura pe contract.

Din cauza problemelor financiare din ultima vreme, portughezul îşi pierduse încrederea în formaţia ploieşteană şi, mai mult, acesta renunţase chiar să mai poarte banderola de căpitan.

Jucătorii veniţi la Pandurii în această iarnă: C. Grecu (Dinamo), Eric (liber de contract), Nikola Vasiljevici (OFK Belgrad), Valentin Munteanu (Fortuna Cîmpina)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (51)
foreverwolf
foreverwolf  •  13 Februarie 2015, 20:58

Multumim mult Geraldo pentru tot ce ai facut pentru Petrolul.....Bafta in continuiare ...

blatistu49
blatistu49  •  13 Februarie 2015, 17:18

saracu nu stie ca si FANDURII e pe butuc incurind intra in insolventa

mesterica
mesterica  •  12 Februarie 2015, 01:40

Au disparut ''suporterii'' Petrolului de pe siteul asta mai repede decat au aparut de cand cu insolventa asta.Am zis din prima zi cand Petrolul s-a intors in A,o echipa sustinuta numai din bani furati de la buget nu avea cum sa reziste .Drum bun va doresc dragii mei gazari (da ,sunt ploiestean) inapoi spre divizia B de unde sa reveniti pe forte proprii ca orice alt club normal in lumea asta

Vezi toate comentariile (51)
Comentează