FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - U CLUJ 2-5

Adrian Cristea a dat trei goluri şi s-a distrat cum a vrut cu fundaşii medieşeni » Ziua "Prinţului"

Adrian Cristea a făcut cel mai bun joc din acest campionat, după cîteva etape mai slabe. FOTO Mediafax
Adrian Cristea a făcut cel mai bun joc din acest campionat, după cîteva etape mai slabe. FOTO Mediafax

Articol de GSP - Publicat duminica, 02 octombrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 02 octombrie 2011 11:56

Gaz Metan a fost făcută KO după doar 20 de minute de joc de către ”studenţi”, care se pot întoarce triumfal pe Cluj Arena


Un adevărat măcel! Asta s-a petrecut la Mediaş aseară, cînd U Cluj nu a avut nici un strop de milă faţă de nişte gazde generoase, pe terenul cărora a jucat în exil. Nici măcar un sfert de oră nu trecuse de la fluierul de start al lui Balaj, iar "Prinţul" Cristea avea trecute deja două reuşite în dreptul numelui său, din cea mai fastă seară a carierei. Marinescu a desăvîrşit rapid falimentul unei apărări copilăreşti a Gazului (19), care a reuşit o palidă consolare după ce Bud l-a presat pe Bazzi să-şi trimită mingea în propria poartă (34).

La reluare, acelaşi sens unic către poarta lui Pleşca, lăsat aidoma unui naufragiat în mijlocul unei taifun ofensiv alb-negru. Tony şi Cristea s-au distrat din nou cu fundaşii medieşeni, care au retrăit coşmarul Dinamo (0-5). În prelungiri, Hoban a mai şters din impresia dezastrului, care risca să se încheie cu un scor de tenis la ratările lui Cojocnean (82, 83).

VEZI REZUMATUL PARTIDEI!

"Mediaşul a fost gazda perfectă pentru noi. Am ajuns pe locul 2, dar nu visăm la altceva decît să jucăm frumos"
Florian Walter, finanţator U Cluj

"E foarte simplu să vorbesc după un astfel de scor. Am avut consistenţă în joc, mă bucură că am reuşit să batem înainte de revenirea acasă"
Ionuţ Badea, antrenor U Cluj

"Din păcate, după Dinamo, ne-a dat 5 şi Dinamo II" :)
Ioan Horoba, director general Gaz Metan


INBOX
-Crainicul Ilie Dobre, care a intrat în Cartea Recordurilor cu strigătul său la gol din meciul Gaz Metan - KuPS 2-0, a fost premiat aseară de clubul medieşean. Dobre a primit o cupă şi o diplomă, plus un tricou personalizat cu numărul 10.
- Fundaşul Trtovac a fost huiduit de public cînd a fost schimbat de Pustai. Pe partea sa, clujenii au reuşit să înscrie cele 3 goluri din prima repriză!
- Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, a urmărit meciul din tribună şi a trăit cu intensitate fiecare ocazie a medieşenilor. Condescu a rămas la Mediaş după deplasarea de la Tg. Mureş, la invitaţia directorului său, Eugen Pîrvulescu, tatăl fundaşului lui Gaz Metan.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
zadkiel
zadkiel  •  03 Octombrie 2011, 17:52

Printul face 2 meciuri bune pe sezon si in rest sta prin cluburi si freaca numai pitipoance analfabete ca si el! Un astfel de loser nu are loc la o echipa ce se bate pt marea performanta! A facut bine Dinamo ca s-a dispensat de un astfel de papagal!

bijuviju
bijuviju  •  02 Octombrie 2011, 18:08
Postat de george207 pe 02 Octombrie 2011, 15:52

aia care zic ca fost blat is poponari prosti! U a fost clar peste medias!!! U-rapid 2 0 si acolo o fost blat??

foarte foarte putzine meciuri in liga 1 sunt intamplatoare. normal ca au fost peste gazu 7 clase, daca gazistii NU AVEAU VOIE sa miste mai nimic. insa e foarte bine asha . foarte probabil acest ajutor va fi reprimit cand gazu are probleme. insa tu potzi visa mai departe la superioritatea neta a lui u cluj. sunt insa curios. daca tu visezi ziua aceste lucruri......oare noaptea ce visezi????

george207
george207  •  02 Octombrie 2011, 15:52

aia care zic ca fost blat is poponari prosti! U a fost clar peste medias!!! U-rapid 2 0 si acolo o fost blat??

Vezi toate comentariile (10)
Comentează