FOTBAL  »  Superliga  »  GAZETA DIGITALĂ

Adrian Cristea pune degetul pe rană: "Să fim serioşi, Dinamo nu emite pretenţii la nimic. N-au nici o treabă!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 mai 2014 00:00 / Actualizat sambata, 10 mai 2014 15:45

Într-un interviu exclusiv în ediţia tipărită a Gazetei Sporturilor, Adrian Cristea a vorbit despre perioada petrecută la Steaua, a dezvăluit care a fost relaţia cu Reghecampf şi ce crede despre viitorul său. Interviul poate fi citit pe Gazeta Digitală

"Steaua m-a blocat în aceste 6 luni, însă, de cîteva zile, sînt liber. Nu mi-a trecut prin cap să mă las, cît mă mai ţin picioarele o să fiu pe teren. M-am antrenat individual la sală. OK, nu e ca atunci cînd faci cu o echipă, dar încerc să ţin pasul. Steaua e două-trei clase peste restul formaţiilor din Liga 1.

Cu strategia actuală, Dinamo nu poate emite pretenţii la titlu. Să privim lucrurile realist, n-are nici o treabă! Cu salarii mici, cu transferuri low cost nu se face performanţă. Nu critic, spun doar cum e în fotbal", a explicat "Prinţul".

Citeşte un interviu de 3 pagini în Gazeta Sporturilor de astăzi. Nu rata!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (61)
dlq1
dlq1  •  13 Mai 2014, 02:06

Ca de obicei(ul cel rau) aici posteaza dinamovistii ! ASTA E !

xtypete
xtypete  •  12 Mai 2014, 17:44
Postat de bazileon pe 10 Mai 2014, 19:59

Macar Lupu, are scuza alcoolismului, dar neispravitul asta? Nici la genunchii galateanului nu ajunge. Vad ca e foarte la moda sa sustii ca numai salariile mari iau campionatul. S-a dus dracului ethosul sportiv!

referitor la faza cu doar cu bani investiti se iau campionate...ma uit la atletico madrid si la borussia dormund...tot cu bugete "gigant"se bat umar la umar la campionat cu barca, real si bayern...

liviuzt
liviuzt  •  12 Mai 2014, 17:34

Moldovean imputit gelat nespalat si las . Cand nu ajungi la struguri zici ca sunt acri.Un pacalici care a pacalit fotbalul si care a fost sustinut de asa zis ziaristi (de aceeasi speta cu boul intervievat) un cretin care nu stie sa loveasca nici mingea si isi da cu parerea despre o echipa .Imputitul trebuia sa se abtina ca de pe urma lui Dinamo a castigat bruma de bani pe care iiare (mare parte din ei).Un putopalmist (onanist) lesinat dupa o jartea penala de cauciuc resapata un linge pizda care nu vede ca acest campionat e de 2 parale si ca orice echipa fie ea si la retrogradare ca sa nu dau nume poate sa se lupte pt titlu constanta in joc facand diferenta.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează