FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

UPDATE Adrian Cristea a bătut palma cu noua echipă! Mijlocaşul se antrenează alături de colegi

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 august 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 27 august 2014 17:53

În sfîrşit! Adrian Cristea şi-a găsit echipă. După încercările eşuate de la Universitatea Cluj şi Rapid, azi, "Prinţul" a semnat cu formaţia lui Marius Şumudică, Concordia Chiajna.

După despărţirea de Steaua, "Prinţul" nu a mai jucat la nici o echipă, dar lucrurile par să revină la normal. Conform surselor GSP, talentatul mijlocaş a bătut palma cu Chiajna şi deja se antrenează cu noii colegi.

Informaţia a fost confirmată în această după-amiază şi de Marius Şumudică şi Narcis Răducan: "Este adevărat, este aproape să ajungă la Concordia. Sîntem în negocieri cu el".

Adrian Cristea a dat probe în această vară şi la Rapid, dar nu a fost oprit din cauza suporterilor. Fanii i-au cerut să nu-l aducă, fiind ştiut trecutul fotbalistului la rivalele Dinamo şi Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
doruletj
doruletj  •  28 August 2014, 15:33

Bine Cristea.Succes la noua echipa!

sharky_04
sharky_04  •  27 August 2014, 21:15
Postat de sharky_04 pe 27 August 2014, 21:13

La Chiajna cat mai aproape de Bianca Dragusanu si nu de fotbal :)

Nu mai bine vinea Adrian Cristea la Farul Constanta, fiindca vara nu s-a sfarsit, iar Bianca Dragusanu inca este la mare :)

sharky_04
sharky_04  •  27 August 2014, 21:13

La Chiajna cat mai aproape de Bianca Dragusanu si nu de fotbal :)

Vezi toate comentariile (34)
Comentează