FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

Adrian Mititelu: "Sînt mulţi care se bucură de ceea ce mi se întîmplă mie şi lui Iancu"

Articol de GSP - Publicat luni, 11 mai 2009 00:00

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, consideră că schimbarea lui Mircea Sandu din funcţia de preşedinte al FRF este un obiectiv irealizabil în acest moment.

"Nu cred că Mircea Sandu se va mai schimba vreodată. Nu mă afectează faptul că nu am fost invitat la manifestaţiile organizate cu ocazia centenarului FRF, poate că era normal să fiu acolo avînd în vedere că motivul pentru care nu pot fi prezent e reprezentat de afirmaţiile pe care le-am făcut după jocul nostru cu FC Argeş.

Înţeleg că nu aveam voie să votez, dar puteam să iau parte la eveniment. Nu am ce să mai comentez. Totuşi, un lucru e sigur: Sandu e susţinut de foarte mulţi oameni, e greu de crezut că vor avea loc schimbări în fotbal. Sînt oameni care se bucură de ceea ce mi se întîmplă mie şi lui Marian Iancu acum!", a spus Mititelu la GSP TV.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (10)
 •  11 Mai 2009, 15:50

cine vorbeste! un escroc. locul lui mititelu e la rahova.

billydilly
billydilly  •  11 Mai 2009, 15:16

Cine se bucura???Mai repede Poli & Craiova decat Dinamo Steaua...Jos conducerea FRF...FZR

taxilulu2006
taxilulu2006  •  11 Mai 2009, 15:03

e sustinut de toti mafiotii din fotbal .jos mafia din frf .e clar ca buna ziua ca asta e sistemul .mircea sandu in fata si lingaii dupa el .vai de -*** dinamovisti stelisti rapidisyi car stati sasi suflati in sosete lu jugu ala de m.s. FORZTA STIINTA !!!! NU TE DA BATUT MITITELULE SI IANCULE !!!! LUMEA VA IESI 9IN STRADA PINA LA URMA ,O SA VEDETI . E IMPOSIBIL SA RAMANA ASA CU M.S.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează