FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

Adrian Mititelu trimite noi săgeți către șefii FRF și LPF și amenință granzii din Capitală: "Nu scăpați! Vor fi mulți bani de dat"

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 iunie 2016 10:02

Tribunalul București i-a dat dreptate lui Adrian Mititelu, care trebuie să primească 240 de milioane de euro după ce Universitatea Craiova a fost dezafiliată abuziv în 2011.

Adrian Mititelu anunță că îi așteaptă la negocieri pe cei de la FRF și LPF, iar în plus dezvăluie că formațiile din Liga 1 vor avea de suferit.

"A fost o veste bună, neaşteptat de bună. Există premise ca, prin această sentinţă care cred că va rămâne definitivă, cel puţin sub această formă din punct de vedere al sancţiunii penale şi civile, va crea premisele pentru reinserţia clubului Universitatea Craiova.

Steaua, Dinamo, Rapid și toate cluburile din Liga I vor fi cei mai mari contribuitori la plata despăgubirilor. Liga I va plăti cei mai mulţi dintre bani. Ei trebuie să realizeze că nu scapă", a declarat Adrian Mititelu pentru DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
fcu1948
fcu1948  •  26 Iunie 2016, 14:41
Postat de ion.ionescu pe 26 Iunie 2016, 06:54

Iar ai prins curaj...de lingvist. Tot neplatit o sa ramai !

Mai bine te-ai uita in buzunarul tau, ca bate vantul si n-a mai vazut un ban de la sfarsitul secolului trecut! Daca ai avea macar 1/2 din veniturile mele, atunci ai fi cel mai bogat membru al familiei tale, un adevărat Midas. Din păcate pt tine, pauperitate și obscurantism scrie pe voi!

ion.ionescu
ion.ionescu  •  26 Iunie 2016, 06:54
Postat de fcu1948 pe 25 Iunie 2016, 17:59

Posibil, nimic nu-i de neluat in calcul. Insa in mod cert stapana ta vasileasca o sa ajunga la parnaie inaintea lui Mititelu. Ea si marele sponsor rotarel, doi ***, anchetati de DNA si cu spectrul puscariei la orizont!

Iar ai prins curaj...de lingvist. Tot neplatit o sa ramai !

portardelegenda
portardelegenda  •  25 Iunie 2016, 21:37

Paradoxal dar Mititelu are sansa sa curete in cel mai bun mod fotbalui . Adica faliment si reconstructie pe alte baze

Vezi toate comentariile (19)
Comentează