FOTBAL  »  Superliga  »  FED CUP

Adrian Mutu, atac DUR după evenimentele de la România - Marea Britanie: "Pentru ei era normal când mi se striga « țigane, trebuie să mori »!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 aprilie 2017 14:18

Adrian Mutu n-a rezistat și a avut o reacție dură la adresa jucătoarelor din Marea Britanie și a oficialilor ITF, care l-au suspendat pe Ilie Năstase după o reacție necontrolată. 

"Briliantul" își aduce aminte de momentele pe care le-a trăit în cariera de fotbalist. Mutu a jucat și în Anglia, la Chelsea. 

"Incredibil! Au oprit meciul pentru ca plângea Konta. Chipurile nu mai suporta injuriile auzite din tribună! Păi noi, românii, ce să mai zicem?! și aici mă refer doar la sportivi (nu mai vorbesc de toți ceilalți români plecati la muncă prin țările astea "politically correct").

De câte ori am fost jigniți, făcuți în toate felurile, pe toate stadioanele din occident ne-am oprit? Am început sa plângem? Poate că unii am făcut-o, dar doar acasă, și va spun ca nu pentru actele de rasism ci pentru faptul că nimeni nu zicea nimic.

Totul era normal pentru ei! Deci, era normal domnilor occidentaliști să strige un stadion întreg "tigane, trebuie să mori"? sau să fiu făcut în toate felurile atât eu cât și țara mea? Era, nu?!

Acum faceți pe lupii moraliști și, cum a început să se simta lezată una de-a voastră, cum ne acuzați pe noi de ceva ce voi ați inventat si ati tolerat atata timp! Ipocriților!

P.S Prin ce au trecut handbalistele de la CSM în Ungaria! Ați zis ceva?
Hai, Ilie! Hai, Simona! Hai, Monica! Hai, Irina! Hai, Sorana! HAI ROMANIA!", a scris Mutu pe Facebook

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (40)
936901769693416
Predan Mihai  •  25 Aprilie 2017, 15:56

Bravo ,Adi !Rusine presei din Romania,care a luat apararea plangacioasei urate !

681195598750240
Florin Carstea  •  24 Aprilie 2017, 23:10

Felicitari Adi. Esti un OM care tine la tara sa. Un roman adevarat! De-ar fi asa macar jumatate dintre noi.....

1449899948405899
Sorin Varodi  •  24 Aprilie 2017, 16:53

Este extraordinar ce caracter puternic pot să aibă unii ce au trecut prin fapte asemănătoare cu cele petrecute la Constanța ! Și, pe deasupra, să ieși de pe teren pentru că iești condusă de un ... nimeni și nu știi să pierzi pentru că TU te afli pe o poziție net superioară într-un clasament ce, de multe ori, este subiectiv și nu reflectă, în totalitate, capacitatea ta de a practica acel sport, mie mi se pare o ofensă adusă adversarului, indiferent de naționalitatea lui !

Vezi toate comentariile (40)
Comentează